IMPACT MAKEN MET MAAS

MAAS is IMPACT op het werk! Wij geloven dat mensen meer uit het leven halen als ze goed en gevarieerd eten en drinken. Daarom bieden wij mensen op hun werk 24/7 toegang tot producten van hoge kwaliteit. Wij willen daarmee impact maken op het werk. Dat doen we door middel van 3 pijlers: kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid

1. IMPACT OP KWALITEIT

Kwaliteit is voor ons:

  • Dat wij met Coffeestations en Suites veel meer voor je uit het koffiemoment halen.
  • Dat wij de beste machines met de nieuwste technologieën aanbieden. Zoals machines met verse, halfvolle weidemelk voor de lekkerste koffievariaties.
  • Dat wij de beste duurzame koffies in ons portfolio hebben: Moyee en BLENDSTAR Single Origin.
  • Dat wij in onze snack en fris assortimenten altijd een deel gezonde keuze aanbieden, waarbij kwaliteit en variatie voorop staan.
  • MAAS heeft een geïntegreerd kwaliteit-, arbo- en milieumanagementsysteem, gecertificeerd volgens  ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en OHSAS 18001:2007.
  • MAAS heeft de Extended status binnen FIRA en de Gouden status binnen Ecovadis. Beide duurzaamheidsratingplatforms maken de MVO-prestaties van bedrijven zichtbaar en meetbaar. FIRA en Ecovadis verifiëren duurzaamheids-prestaties en garanderen de betrouwbaarheid daarvan. Ook is MAAS Partner van MVO Nederland en maakt deel uit van het Koplopernetwerk van MVO Nederland. MVO Nederland is een daadkrachtig ondernemersplatform dat zich richt op één helder doel: een krachtige impuls geven aan de verduurzaming van onze economie.

2. IMPACT OP GEZONDHEID

Ons aanbod kenmerkt zich altijd door keuze en kwaliteit.

Keuze
We vinden dat iedereen zijn eigen keuze moet kunnen maken waar hij of zij gedurende de dag trek in heeft. Of het nu een gezond of duurzaam product is of een product om gewoon lekker van te genieten, de keuze ligt altijd bij de eindgebruiker. Wij proberen op onze beurt onze doelgroep bij deze keuze te helpen. Hoe doen we dat? Door het geven van informatie over de gezonde keuze in onze automaten.

Altijd toegang tot gezonde producten
Ons assortiment is zo samengesteld dat onze gebruikers altijd en overal toegang hebben tot gezonde producten. Dat is de basis van ons assortiment en wij adviseren ook om te kiezen voor het gezondere alternatief. Afhankelijk van de doelgroep en behoefte per locatie, bekijken wij met onze klanten welke samenstelling van het assortiment met gezonde producten wenselijk is. We hanteren daarbij drie modules waarbij 25%, 50% of 75% van het aantal facings gezonde producten zijn. Frisdrankautomaten zijn zelfs leverbaar met een 100% gezond assortiment. Onze klanten bepalen derhalve altijd zelf de gewenste balans tussen gezonde producten en producten om van te genieten.

3. IMPACT OP DUURZAAMHEID

Binnen ons IMPACT duurzaamheidsbeleid hebben wij drie thema’s:

IMPACT@ORIGIN
We zetten ons in voor het permanent verplaatsen van elementen uit de waardeketen van West-Europa naar het land van oorsprong. Wij creëren extra economische waarde in deze landen van herkomst middels het IMPACT@ORIGIN programma. Lees hier meer…

Sociale IMPACT
We respecteren mensen en streven naar een goede maatschappelijke afspiegeling van de samenleving. Daarom zetten we ons actief in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lees hier meer…

IMPACT op de footprint
We willen de footprint van onze eigen activiteiten en producten minimaliseren en stimuleren onze leveranciers dat ook te doen. Zo staat in onze algemene inkoop voorwaarden dat onze leveranciers dienen te voldoen aan de ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen. Lees hier meer…

Deel in/met uw netwerk