Green Deal 3.0

MAAS neemt als koffieleverancier haar verantwoordelijkheid door zich te committeren aan de Green Deal afspraken en richt zich op drie doelstellingen: Circulariteit, CO₂-reductie en meer inzet op gezondheid.

Zo verduurzamen we samen met partners de zorg in Nederland!

Duurzame koffie in de zorg: UMC Utrecht

Door de grote hoeveelheid koffie die wordt gedronken binnen de zorgsector, kan een facilitair manager, door het kiezen van de juiste koffie, de negatieve impact van een organisatie verlagen.

Zo heeft UMC Utrecht leveranciers in de aanbesteding uitgedaagd om de koffievoorziening te verduurzamen.

Treat yourself well

Dat is wat wij dagelijks doen bij organisaties als UMC Utrecht, UMC Groningen en Alrijne. Anderen de beste keuzes laten maken voor een wereld waarin we niet alleen onszelf maar ook anderen goed verzorgen.

Door onze jarenlange ervaring binnen de zorg zijn onze medewerkers gespecialieerd op het gebied van volledige verzorging en technische service aan uw machines. Daarnaast nemen wij als koffieleverancier haar verantwoordelijkheid door zich te committeren aan de Green Deal 3.0.

Drink met MAAS voor een wereld waarin we niet alleen onszelf maar ook anderen beter verzorgen.

Offerte aanvragen?

Waarom lekkere koffie in de zorg?

Waar de koffiemachine voorheen een functionele rol had, is de rol van koffie binnen de zorg steeds veelzijdiger en belangrijker. Of het nu gaat om grote of kleine organisaties. Voor de een biedt een optimale koffiebeleving een plek om even tot rust te komen. Voor de ander is het een plek die zorgt voor verbinding of energie op te doen.

Het belang van goede koffie in de zorg

Energieboost voor zorgverleners: In een veeleisende omgeving zoals de gezondheidszorg, waar lange uren en snelle beslissingen aan de orde van de dag zijn, kan koffie helpen om alert te blijven en effectief te blijven functioneren.

Sociale functie: Koffiepauzes bieden de mogelijkheid om even te ontspannen en te socializen. Dit draagt bij aan teambuilding en het creëren van een ondersteunende werkomgeving.

Patiëntenzorg en comfort: Voor patiënten kan het serveren van koffie helpen om zich meer op hun gemak te voelen en kan het zelfs een welkome afleiding bieden tijdens het verblijf.

Stichting Met je hart X MAAS

Keuzevrijheid in assortiment

Als House of Brands in koffie en thee bieden wij u altijd de keuzevrijheid binnen duurzame kwaliteitskoffie van verschillende merken. Dit heeft als voordeel dat u vrij bent om tussentijds van merk of melange te wisselen

Bij het samenstellen van de koffiebeleving worden de uitgangspunten van de duurzame doelstellingen van het bedrijf aangehouden. Of het bedrijf nu streeft naar een eerlijke keten, sociaal ondernemen of het minimaliseren van de ecologische footprint. Zo draagt iedere kop bij aan de verduurzaming van de zorg.

Zorg zonder zorgen

Bij MAAS zijn er dagelijks meer dan 400 service operators onderweg om onze klanten te voorzien van een optimale koffiebeleving. Dankzij onze landelijk dekking en volledige operating in eigen beheer staan wij 24/7 voor u klaar en bieden we een flexibele dienstverlening.

Onze service operator draagt de verantwoordelijkheid voor het schoonhouden en bijvullen van alle koffiemachines. Met groten betrokkenheid en enthousiasme streven zij naar een koffiebeleving waar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie centraal staan.

MAAS service operators 27/4 service

Wij vertellen u graag meer over onze koffiebeleving op maat en wat wij voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Bij MAAS profiteert u van een optimale 24/7 service met landelijke dekking;
  • Verzorging van de machines in eigen beheer;
  • 100% flexibiliteit in op- en afschalen. Wisseling mogelijk van type machine en flexibiliteit in aanbod.
  • Flexibiliteit in assortiment met House of Brands.

Wij sturen u graag een offerte!

Laat in onderstaand formulier uw gegevens achter en ontvang binnen 24 uur een passende offerte.

Onze accountmanager zal persoonlijk contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op