Green Deal 3.0

MAAS neemt als koffieleverancier haar verantwoordelijkheid door zich te committeren aan de Green Deal afspraken en richt zich op drie doelstellingen: Circulariteit, CO₂-reductie en meer inzet op gezondheid.

Zo verduurzamen we samen met partners de zorg in Nederland!

Duurzame koffie in de zorg: UMC Utrecht

Door de grote hoeveelheid koffie die wordt gedronken binnen de zorgsector, kan een facilitair manager, door het kiezen van de juiste koffie, de negatieve impact van een organisatie verlagen.

Zo heeft UMC Utrecht leveranciers in de aanbesteding uitgedaagd om de koffievoorziening te verduurzamen.

Koffiemachine in de zorg

Treat Yourself Well – dat is wat wij dagelijks doen: anderen de beste keuzes te laten maken. Wij zijn MAAS, een koffieleverancier die iedere gebruikersgroep en/of locatie toegang biedt tot de beste selectie van duurzame koffie en thee, snacks en frisdranken.

Wij creëren voor iedere doelgroep een unieke koffiebeleving, bovendien bent niet gebonden aan één merk of melange. Door onze Service Excellence kunt u de verzorging van uw koffiemachine overlaten aan een van onze 500 service operators, zij dragen de verantwoordelijkheid voor het schoonhouden en bijvullen van alle koffiemachines. Door onze landelijke dekking, volledige operating en technische service in eigen beheer realiseren wij een optimale koffiebeleving. Wij helpen met ons assortiment niet alleen u, maar ook anderen om duurzaam bewuste keuzes te kunnen maken.

Drink met MAAS voor een wereld waarin we niet alleen onszelf maar ook anderen beter verzorgen.

Deze zorgorganisaties zijn al voorzien van heerlijke koffie

Bij MAAS profiteert u van:

  • Landelijke servicedekking en een responstijd bij storing van minder dan 2 uur.
  • 100% flexibiliteit in op- en afschalen. Wisseling mogelijk van type machine en flexibiliteit in aanbod.
  • Machine beschikbaarheid van 99,7%

House of Brands in koffie

Als House of Brands in koffie en thee bieden wij u altijd de keuzevrijheid binnen duurzame kwaliteitskoffie van verschillende merken. Dit heeft als voordeel dat u vrij bent om tussentijds van merk of melange te wisselen.

Of u nu een koffie wilt aanbieden die bijdraagt aan een eerlijke prijs voor de koffieboeren, betere kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of het minimaliseren van de ecologische footprint. Bij MAAS bent u aan zet.

MAAS voor heerlijke koffie in de zorg

Bij MAAS profiteert u van een optimale 24/7 service voor koffiemachines in de zorg. Met meer dan 400 operators in eigen huis die dagelijks onderweg zijn naar de 2.500 locaties van onze klanten, bieden wij een landelijke dekking voor de verzorging van onze machines.

Wij vertellen u graag meer over onze koffiebeleving op maat en wat wij voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Bij MAAS profiteert u van een optimale 24/7 service met landelijke dekking;
  • Verzorging van de machines in eigen beheer;
  • Flexibiliteit in assortiment met House of Brands.

Wij sturen u graag een offerte!

Laat in onderstaand formulier uw gegevens achter en ontvang binnen 24 uur een passende offerte.

Onze accountmanager zal persoonlijk contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op