It’s all about good taste

Wij geloven dat mensen meer uit het leven halen als ze goed eten en drinken. Om dit waar te maken zijn wij altijd op zoek naar de beste en meest innovatieve technologieën op het gebied van vending. Het onbemande foodconcept The Taste by SPAR biedt uw medewerkers een plek waar zij op ieder moment van de dag zorgeloos terecht kunnen voor een heerlijke verse maaltijd!

ONTDEK THE TASTE BY SPAR

Als onbemand foodconcept is The Taste by SPAR geschikt voor iedere locatie, zowel groot als klein. Met een assortiment dat bestaat uit gezonde en lekkere maaltijden, kunnen uw medewerkers hier zorgeloos terecht. Dankzij een slimme software analyseren wij de aankopen en stellen wij een optimaal assortiment voor uw medewerkers samen. Een on-the-go assortiment dat smaakt naar meer!

BETAAL EENVOUDIG CONTACTLOOS

The Taste is eenvoudig te bedienen door gebruik te maken van de bankpas. Na het lezen van de bankpas ontgrendelt de deur en is het mogelijk om een maaltijd naar keuze uit te nemen. Dankzij sensoren aan de binnenzijde van The Taste, betaalt de medewerker voor de uitgenomen producten na het sluiten van de deur.

VOLLEDIGE ONTZORGING MET THE TASTE BY SPAR

The Taste zorgt voor een optimale voorraad met minimale derving. Op ieder moment van de dag. We voorzien van een efficiënte en tijdige bevoorrading door de route van onze service operator af te stemmen op de actuele voorraad van The Taste bij u op kantoor. Zo grijpen uw medewerkers nooit mis en ontzorgen wij u volledig met een op maat gemaakt service.

THE TASTE BY SPAR CONCEPTEN

The Taste by SPAR bestaat uit twee verschillende concepten waarbij u de keuze heeft uit een vrijstaand model of een model in combinatie met een onbemande luxe Coffeestation. Ontdek welk concept het beste bij uw organisatie past en vraag advies op maat!

Ontdek het gemak van the taste by spar

  • 24/7 toegang tot een gezond en gevarieerd assortiment
  • Een optimaal assortiment dat aansluit op de behoeften van uw medewerkers
  • Gemakkelijk in gebruik door contactloos betalen
  • Geniet van een optimale voorraad met minimale derving
  • Zorgeloos genieten met een service op maat
  • Geschikt voor iedere locatie, zowel groot als klein
Coffee Living Img Coffee Living Img
Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op