Koffiemachines voor productiebedrijven

Dankzij onze jarenlange samenwerking met verschillende organisaties als DAFVDL Nedcar en Akzo Nobel, zijn wij goed op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen de industriële sector. We bieden oplossingen op maat die zorgen voor een optimale koffiebeleving op het werk waarin we onze producten 24/7 toegankelijk maken voor alle gebruikers.

Optimale koffie op de werkvloer

Onze standalone koffiemachines zorgen in een handomdraai voor een heerlijke kop bedrijfskoffie. Daarnaast biedt de machine alle benodigdheden achter gesloten deur zodat uw medewerkers nooit misgrijpen.

De machine geeft automatisch een (herbruikbare) beker uit en maakt het zelfs mogelijk om iedere consumptie naar eigen wens af te stellen. Een op zichzelf staande machine met vele variatiemogelijkheden.

Assortiment koffiemachines

Uw vertrouwde partner MAAS

Bij MAAS profiteert u 24/7 van een optimale service. Met meer dan 400 operators in eigen huis die dagelijks onderweg zijn naar de 2.500 locaties van onze klanten, bieden wij een landelijke dekking voor de verzorging van onze machines.

  • Responsetijd bij storing van minder dan 2 uur
  • Machine beschikbaarheid van 99,7%
  • Landelijke dekking dankzij meer dan 400 eigen operators

In een handomdraai koffie voor iedere medewerker

Als House of Brands in koffie en thee bieden wij u altijd de keuzevrijheid binnen duurzame kwaliteitskoffie van verschillende merken. Dit heeft als voordeel dat u vrij bent om tussentijds van merk of melange te wisselen.

Of u nu kiest voor een snelle kop instant koffie, een espresso bonen koffie om even heerlijk van te genieten of een duurzaam gecertificeerde koffie. Bij MAAS bent u aan zet.

Wij vertellen u graag meer over onze koffiebeleving op maat en wat wij voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Bij MAAS profiteert u van een optimale 24/7 service met landelijke dekking;
  • Verzorging van de machines in eigen beheer;
  • Flexibiliteit in assortiment met House of Brands.

Vraag hier uw offerte aan!

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op