Hoe koffie groener wordt aan de Technische Universiteit Eindhoven

De grootste veranderingen: nieuwe duurzame koffie, theezakjes in plaats van automatenthee, 11 automaten met vegan havermelk én het verdwijnen van de wegwerpbekers. Lees via onderstaande knop het volledige artikel.

Onderwijs

Dankzij onze jarenlange samenwerking met verschillende universiteiten en hogescholen in Nederland, zijn wij goed op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen educatie. We bieden oplossingen op maat die zorgen voor een optimale werkomgeving waarin we onze producten 24/7 toegankelijk maken voor gebruikers.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van koffiemachines uitgerust met een dubbel betaalsysteem. Dit betekent dat er met zowel een betaalpas als met een gesloten betaalsysteem via studenten-of medewerkerspas betaald kan worden.

Vrijblijvend advies?

MAAS voor koffieoplossingen op maat binnen educatie

Bij MAAS profiteert u van een optimale 24/7 service. Met meer dan 400 operators in eigen huis die dagelijks onderweg zijn naar de 2.500 locaties van onze klanten, bieden wij een landelijke dekking voor de verzorging van onze machines.

Koffie in het onderwijs

Met onze vending concepten spelen we in op de toenemende vraag naar een premium kwaliteit in koffie, thee, frisdranken en snacks. Speciaal voor scholen en universiteiten hebben wij verschillende opstellingen ontwikkeld, waar kwaliteit en beleving centraal staan. Alle elementen samen creëren een dynamisch aanbod bij u op locatie die studenten en medewerkers normaal ervaren in een koffiebar.

Met onze flexibele oplossingen bieden we voor iedere organisatie de ultieme vending beleving voor de consument van nu. Een vertrouwde plek waar uw gebruikers op ieder moment van de dag elkaar kunnen ontmoeten, even tot rust komen of energie op doen.

Duurzame koffie met House of Brands

Als House of Brands in koffie en thee bieden wij u altijd de keuzevrijheid binnen duurzame kwaliteitskoffie van verschillende merken. Dit heeft als voordeel dat u vrij bent om tussentijds van merk of melange te wisselen.

Of u nu een koffie wilt aanbieden die bijdraagt aan een eerlijke prijs voor de koffieboeren, betere kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of het minimaliseren van de ecologische footprint. Bij MAAS bent u aan zet.

Blendstar Single Origin Ethiopië MAAS

Wij vertellen u graag meer over onze koffiebeleving op maat en wat wij voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Bij MAAS profiteert u van een optimale 24/7 service met landelijke dekking;
  • Verzorging van de machines in eigen beheer;
  • Flexibiliteit in assortiment met House of Brands.

Wij helpen u graag!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op