Coffeestations

Coffeestations van MAAS

Met onze unieke Coffeestations met barista kwaliteit koffie, bieden we een plek om te ontmoeten, te ontspannen en energie op te doen. Het assortiment in onze Coffeestations is volledig duurzaam. Al onze koffievariaties zijn op basis van BLENDSTAR Single Origin koffie uit Kaffa, Ethiopië. Onze heerlijke horeca kwaliteit cappuccino’s of latte macchiato’s worden uitsluitend bereid met verse weidemelk.

Onze Coffeestations spelen in op de vraag naar meer kwalitatieve koffie en thee. Speciaal voor op het werk heeft MAAS dan ook verschillende Coffeestations ontwikkeld, waar kwaliteit en beleving centraal staan. Zo geeft u eenvoudig uw koffieaanbod een upgrade.

Bent u op zoek naar de perfecte coffeestation voor op de werkplek? Neem contact op met MAAS en wij kijken samen naar de perfecte match!

Duurzame koffie op kantoor

Alle koffievariaties worden bereid met BLENDSTAR Single Origin koffie uit Kaffa, Ethiopië. Deze koffie wordt daar ter plekke gebrand en verpakt in onze eigen branderij: IMPACT@ORIGIN noemen wij dat! Een duurzame specialty koffie gemaakt van de hoogste kwaliteit Arabica bonen en Rainforest Alliance gecertificeerd. Met deze koffie maakt u maximale IMPACT in het land van oorsprong.

Geniet van een heerlijke capuccino of latte macchiato bereid met uitsluitend verse weide melk. Zo maken wij uw koffiebeleving op de werkvloer compleet.  Daarnaast bieden wij het exclusieve theemerk Harper’s Single Origin met de meest duurzame theesoorten uit Nepal aan.

Met een Coffeestation en laat u uw medewerkers en bezoekers meenemen in de duurzame wereld van de lekkerste koffie en thee!

Een complete koffiebeleving op kantoor

Benieuwd wat een Coffeestation voor uw organisatie kan betekenen?
Neem contact met ons op!

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op