De verbindende ontmoetingsplek op het werk

Met de Coffeestation maakt u van koffie een verbindende factor op kantoor en creëert u een plek waar uw medewerkers elkaar kunnen ontmoeten, even tot rust kunnen komen of energie op doen. Zo geeft u uw koffieaanbod eenvoudig een upgrade en draagt u bij aan het werkgeluk van uw medewerkers.

Coffeestation

Coffeestations van MAAS

Met onze unieke Coffeestations met barista kwaliteit koffie, bieden we een plek om te ontmoeten, te ontspannen en energie op te doen. Het assortiment in onze Coffeestations is volledig duurzaam. Al onze koffievariaties zijn op basis van BLENDSTAR Single Origin koffie uit Kaffa, Ethiopië. Onze heerlijke horeca kwaliteit cappuccino’s of latte macchiato’s worden uitsluitend bereid met verse weidemelk.

Onze Coffeestations spelen in op de vraag naar meer kwalitatieve koffie en thee. Speciaal voor op het werk heeft MAAS dan ook verschillende Coffeestations ontwikkeld, waar kwaliteit en beleving centraal staan. Zo geeft u eenvoudig uw koffieaanbod een upgrade.

Bent u op zoek naar de perfecte coffeestation voor op de werkplek? Neem contact op met MAAS en wij kijken samen naar de perfecte match!

Duurzame koffie op het werk

Alle koffievariaties worden bereid met BLENDSTAR Single Origin koffie uit Kaffa, Ethiopië. Deze koffie wordt daar ter plekke gebrand en verpakt in onze eigen branderij: IMPACT@ORIGIN noemen wij dat! Een duurzame specialty koffie gemaakt van de hoogste kwaliteit Arabica bonen en Rainforest Alliance gecertificeerd. Met deze koffie maakt u maximale IMPACT in het land van oorsprong.

Geniet van een heerlijke cappuccino of latte macchiato bereid met uitsluitend verse weide melk. Zo maken wij uw koffiebeleving op de werkvloer compleet.  Daarnaast bieden wij het exclusieve theemerk Harper’s Single Origin met de meest duurzame theesoorten uit Nepal aan.

Met  de Coffeestation maakt u van koffie een verbindende factor op het werk en creëert u een plek waar uw medewerkers elkaar kunnen ontmoeten, even tot rust kunnen komen of energie op doen. Zo geeft u uw koffieaanbod eenvoudig een upgrade en draagt u bij aan het werkgeluk van uw medewerkers.

Ontdek de coffeestation

De Coffeestation wordt standaard aangeboden met The Roast koffiemachine. Deze machine biedt een breed assortiment aan specialty koffies, van krachtige espresso tot een volmaakte cappuccino. Dankzij deze volautomatische koffiemachine geniet u van de perfecte kop koffie met één druk op de knop.
Coffee Living Img Coffee Living Img
Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op