Waterconcepten van MAAS

Maak water drinken leuk met één van onze watervoorzieningen en stimuleer vitaliteit binnen uw organisatie! Gaat u voor de Aquablu, Borg & Overström of de koud water unit?

Aquablu Refill

De Aquablu Refill is een slim watertappunt en geeft naast gefilterd mineraalwater ook vier verschillende vitamine waters met smaakjes uit. Personaliseer ieder drankje met natuurlijke smaken, toegevoegde vitamines en gezonde mineralen. Voor elk moment van de dag bieden de drankjes uit de Aquablu Refill een passende functionaliteit.

De AquaBlu is uit te breiden met een betaalmodule. Zo kunt u normaal en bruisend water gratis aanbieden en water met een smaakje betaald. Een echte stimulance voor vitaliteit!

* Uit te breiden met betaalmodule, vraag naar de mogelijkheden.

Ontdek de AquaBlu!

B&O Watermachine

Geef uw medewerkers de aandacht die zij verdienen door het plaatsen van een losse watermachine. Dit motiveert de medewerker om meer te drinken. Met de B&O E4 waterdispenser biedt u vanuit een gebruiksvriendelijke waterdispenser met een strak en modern design de standaard waterconsumpties. De dispenser biedt zowel koud water als water op kamertemperatuur en is geschikt voor iedere locatie.

 

Ontdek de B&O!

Koud water unit

Op dit moment drinkt slechts 15% van de medewerkers voldoende water. Een goede hydratatie op werk verhoogt de productiviteit, het werkgeluk en vermindert ziekteverzuim. Daarom vinden wij bij MAAS het belangrijk om ervoor te zorgen dat de medewerker voldoende drinkt Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden wij een koud water consumptie aan vanuit onze koffiemachines. Zo genieten zij met één druk op de knop van een verfrissende waterconsumptie.

Ontdek onze koffiemachines

Draag bij aan schoon drinkwater voor iedereen

MAAS maakt samen met Made Blue schoon drinkwater beschikbaar. Voor elke liter koffie, thee of water die gezet wordt met de koffiemachines van MAAS, doneren wij de kosten van één liter schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden via Made Blue. ‘Een liter voor een liter’ noemen wij dat.

Clean water for all - Made Blue Foundation

In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 380 miljoen liter schoon drinkwater beschikbaar gemaakt. Hierdoor krijgen kinderen en gezinnen toegang tot schoon drinkwater!

Made Blue x MAAS
IMPACT@FOOTPRINT

Vitale medewerkers die met plezier en energie hun werk doen ervaren minder stress, een lagere werkdruk en een verhoogde productiviteit.

Investeer daarom in vitale concepten voor uw medewerkers, wij geven u graag advies op maat.

Offerte ontvangen?

Laat hieronder uw gegevens achter, binnen 24 uur neemt een van onze accountmanagers contact op voor advies op maat.

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op