Onderwijs Zorg Productiebedrijf Kantoor Overheid MKB

Een optimale koffiebeleving voor ieder bedrijf

Koffie in het onderwijs

Dankzij onze jarenlange samenwerking met alle universiteiten van Nederland en het merendeel van de hogescholen in Nederland, zijn wij goed op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen onderwijsinstellingen. We bieden oplossingen die zorgen voor een optimale werkomgeving waarin we onze producten 24/7 toegankelijk maken voor gebruikers.

Daarnaast zijn wij bekend met de behoeftes middels onze machines en klantgerichte verzorging waardoor wij op ieder moment van de dag het juiste aanbod weten samen te stellen.

Meer informatie?

Koffie in de zorg

Treat Yourself Well – dat is wat wij dagelijks doen bij organisaties als UMC Utrecht, UMC Groningen en Alrijne. Anderen de beste keuzes laten maken voor een wereld waarin we niet alleen onszelf maar ook anderen goed verzorgen.

Door onze jarenlange ervaring binnen de zorg zijn onze medewerkers gespecialieerd op het gebied van volledige verzorging en technische service aan uw machines. Daarnaast nemen wij als koffieleverancier haar verantwoordelijkheid door zich te committeren aan de Green Deal 3.0.

Meer informatie?

Koffie in de productiebranche

Dankzij onze jarenlange samenwerking met verschillende organisaties als DAF, VDL Nedcar en Akzo Nobel, zijn wij goed op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen de industrie.
We bieden oplossingen op maat die zorgen voor een optimale koffiebeleving op het werk waarin we onze producten 24/7 toegankelijk maken voor alle gebruikers.
Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen!

Meer informatie?

Koffie op kantoor

Bij MAAS bieden wij altijd toegang tot de lekkerste en meest duurzame koffie en thee binnen een uitnodigende omgeving die verbinding tussen medewerkers faciliteert. Een verbinding die cruciaal is voor uw bedrijfscultuur, motivatie en effectieve communicatie.

Om dit te realiseren hebben wij merken en concepten in ons assortiment die bijdragen aan een vitale en stimulerende werkomgeving en volledig kunnen aansluiten op de duurzame doelstellingen van uw organisatie.

Meer informatie?

Koffie binnen overheidsinstellingen

Door het jarenlang verzorgen van de koffiemachines bij o.a. Gemeentes en Provincies, hebben wij een expertise opgebouwd en zijn wij bewust van alle trends en ontwikkelingen binnen overheidsinstellingen in Nederland. We bieden oplossingen die zorgen voor een uitnodigende werkomgeving met 24/7 toegang tot de lekkerste en meest duurzame koffie en thee.

Meer informatie?

Koffiemachines en ingrediënten voor uw MKB bedrijf

Met een optimale koffiebeleving binnen uw bedrijf, biedt u uw medewerkers een plek om elkaar te ontmoeten, te ontspannen en om energie op te doen.

Bij MAAS bieden wij voor iedere locatie een geschikte machine. Onze machines zijn met veel toewijding en zorg ontwikkeld om de ultieme smaakbeleving voor u te creëren. Op basis van het aantal medewerkers wordt het gemiddelde verbruik voor u berekend en stellen wij uw koffiebeleving samen.

Meer informatie?
Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op