WIJ ZIJN MAAS

Wij geloven dat mensen meer uit het leven halen als ze goed eten en drinken. Daarom bieden wij mensen op het werk 24/7 toegang tot de lekkerste en meest duurzame koffie en thee. Dit in combinatie met hand- en voedzame snacks en frisdranken. Wij dragen niet alleen zorg voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.Medewerkers die zich goed voelen, presteren beter en laten het bedrijf groeien. Wij streven er binnen MAAS dan ook naar dat iedereen met P.L.E.Z.I.E.R. aan het werk gaat. Enthousiast geworden? Bekijk hier onze openstaande vacatures en wie weet zien we elkaar onder het genot van een kop koffie of thee!

Geblend met P.L.E.Z.I.E.R.

Positivisme: Zie het glas niet halfleeg maar halfvol. Een probleem is ook een uitdaging! Luisteren: Spreken is zilver, luisteren naar elkaar is goud, iedere mening is de moeite waard om gehoord te worden! Enthousiasme: werkt aanstekelijk… een lach werkt beter dan beklag! Zekerheid: Verandering is het enige dat niet verandert, flexibiliteit draagt bij tot werkzekerheid! Initiatief: Verleg je grenzen, wees ondernemend… leergierig én creatief! Eerlijkheid: Doe wat je zegt… en zeg wat je doet! Respect: Behandel ieder teamlid zoals je zelf ook behandeld wilt worden… met respect! Wanneer wij werken met P.L.E.Z.I.E.R. dragen wij bij aan de externe waarden van MAAS.

Klantgericht zijn

MAAS heeft alleen bestaansrecht als onze klanten tevreden zijn. De wensen en behoeften van onze klanten en hun medewerkers staan daarom altijd centraal. Op ieder moment van de dag. Wij ontzorgen onze klanten volledig met de beste service en de beste producten. Zo maken wij de koffiebeleving compleet.

Ondernemerschap tonen

Bij MAAS moedigen we ondernemerschap aan bij onze medewerkers. Het bedrijf is gebouwd op ondernemerschap en deze mentaliteit is ook belangrijk voor de groei van het bedrijf. MAAS gelooft dat ondernemerschap zorgt voor groei en ontwikkeling, op zowel bedrijfseconomisch als op menselijk vlak.

IMPACT maken

MAAS maakt IMPACT op het werk. Daarom bieden wij iedereen op het werk 24/7 toegang tot de lekkerste en meest duurzame koffi e en thee. IMPACT maken past bij de goede zorg die het bedrijf altijd heeft gehad voor zijn omgeving, eigen medewerkers, klanten, leveranciers en partners. Binnen ons IMPACT duurzaamheidsbeleid focussen wij ons op drie pijlers:

IMPACT@ORIGIN, IMPACT@SOCIAL en IMPACT@FOOTPRINT.

Samen winnen

Ondernemen betekent dat je resultaten wilt boeken en de nummer 1 voor je klant wilt zijn. Beter zijn dan je concurrenten. Bij MAAS streven we daarom naar een winnaarsmentaliteit bij alle medewerkers. Hierbij gaat het om samen winnen als team. De wil om de beste te zijn in de markt en de wil om te presteren met elkaar om resultaten te boeken. Deze ‘wil’ noemen we de ‘can do’ mentaliteit.

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op