Wij zijn Maas

Oprecht en betrokken, ondernemend en vastberaden. Dat is MAAS. MAAS kan uw organisatie volledig ontzorgen door het verzorgen van alle eet- en drinkbehoeften van uw gebruikers. We richten, in overleg met u, de verschillende ruimtes in met de juiste vendingmachines, die een variatie aanbieden van warme & koude dranken met gezonde, goede en gewoon lekkere tussendoortjes.

We luisteren zorgvuldig naar onze klanten en eindgebruikers, zijn altijd op zoek naar het aanbieden van de meest innovatieve producten en diensten.Bij MAAS ontzorgen we onze klanten volledig met persoonlijke ondersteuning en technisch onderhoud. Dit alles bij elkaar maakt ons echt klantgericht en onderscheidend. We voelen ons verantwoordelijk om mensen altijd en overal toegang te geven tot producten van hoge kwaliteit.

Onze assortimenten zijn dan ook gevarieerd en zorgvuldig samengesteld. Ze bieden altijd de keuze tussen producten die meer inspelen op gezondheid en producten die meer aansluiten bij genieten. We zorgen tevens voor een passende omgeving, met sfeervolle ruimtes waarin we 24/7 onze producten toegankelijk maken. Dat drijft ons. Daar gaan we bij MAAS voor.

We doen dat met een sterke focus op maatwerk en innovatieve oplossingen. Met toewijding en energie. Met zorg en op een sociaal verantwoorde manier. We zoeken daarbij naar duurzame relaties met onze klanten om gezamenlijk structurele vooruitgang te boeken.

MAAS maakt IMPACT op het werk door middel van drie pijlers:

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op