Vendingconcepten van MAAS

Omarm het gemak van onze frisdrank- en snackautomaten, waarmee u binnen handbereik een gevarieerd, gezond en lekker assortiment heeft waar u en uw medewerkers van kunnen genieten.

The Taste by SPAR

Wij geloven dat mensen meer uit het leven halen als ze goed eten en drinken. Om dit waar te maken zijn we continu op zoek naar de beste en meest innovatieve technologieën op het gebied van smartvending.

Met The Taste by SPAR bieden wij uw medewerkers een plek waar zij op ieder moment van de dag terecht kunnen voor een heerlijke maaltijd of tussendoortje.

Meer informatie?

Intelligent Vending Machine (IVM)

Nieuw op de markt, deze intelligente vendingmachine (IVM). Voorzien van een groot 48 inch touchscreen, waarop de beschikbare producten worden afgebeeld.

Waarom kiezen voor een IVM?

 • Prijsaanpassing op afstand
 • Gecombineerd aanbod van zowel frisdrank als snacks
 • Efficiënt voorraad beheer
 • Mogelijkheid tot 4 producten tegelijkertijd te kopen (in 1 transactie)
 • Contactloos betalen mogelijk
Meer informatie?

PSL Snack & Combi

Deze automaat is in staat om een grote verscheidenheid aan producten aan te bieden. Producten die uit deze machine verkocht worden kunnen variëren van een zakje chips, snoep, candybars of koeken tot blikjes of PET- flesjes frisdrank. Vanuit een standaard indeling is het mogelijk om deze klantspecifiek aan te passen naar de gewenste producten. De bediening gebeurt via het touchscreen waar ook de prijs op gecommuniceerd wordt.

 • Max. 56 productvariaties
 • Wrapping mogelijk
 • Uitvoerbaar met verschillende betaalsystemen

Afhankelijk van de behoeften per locatie, stellen we samen met u het optimale assortiment van de vendingautomaat samen. Zo bieden wij u altijd een oplossing op maat.

Meer informatie?
PSL Combi Snack

PSL Fris

Deze vendingautomaat heeft een flexibele opbouw waardoor er gekozen kan worden voor verschillende verhoudingen in blik en PET flessen. Elke schacht kan worden aangepast met versmallers waardoor uit deze automaat verschillende formaten in blik en PET flessen verkocht kunnen worden. De automaat heeft een eenvoudige bediening door een touchscreen waar ook de prijs op gecommuniceerd wordt.

 • Max. 42 productvariaties
 • Wrapping mogelijk
 • Uitvoerbaar met verschillende betaalsystemen

Afhankelijk van de behoeften per locatie, stellen we samen met u het optimale assortiment van de vendingautomaat samen. Zo bieden wij u altijd een oplossing op maat.

Meer informatie?
PSL fris

Wij geloven dat mensen meer uit het leven halen als ze goed eten en drinken.

Creeër via een van onze vendingautomaten een plek waar uw medewerkers op ieder moment van de dag terecht kunnen voor een heerlijke maaltijd of tussendoortje.

 

TREAT YOURSELF WELL

Wij helpen u graag verder!

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een advies op maat.

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op