SERVICE VAN MAAS

ONS TEAM STAAT ALTIJD VOOR U KLAAR!

Omdat iedere organisatie haar eigen wensen en behoeften heeft, kunt u bij ons kiezen voor eigen verzorging van de machines of deze verzorging door de service operators van MAAS te laten doen. Iedere dag dragen 500 service operators van MAAS de verantwoordelijkheid voor het schoonhouden en bijvullen van alle koffiemachines bij onze klanten. Zij zijn technisch geschoold, representatief, gastvrij en zorgen voor de optimale afstemming van iedere machine. Door onze landelijke dekking, volledige operating en technische service in eigen beheer garanderen wij 99% beschikbaarheid.
Daarnaast bieden wij ook verschillende manieren van technische service aan en kunnen we zelfs in het weekend uw koffiemachines verzorgen. Ontdek zelf welke service het beste bij u en uw organisatie past of vraag advies op maat.

WILT U EEN STORING MELDEN?

Een storing aan uw koffiemachine of vendingautomaat is natuurlijk niet gewenst, maar mocht dit toch het geval zijn dan kunt u een melding maken via de online webportal van MAAS. Maakt u liever geen gebruik van de online webportal voor het melden van storingen?
Neem dan contact met ons op via 040-2644510 of mail naar service@maas.nl. Wij ontvangen voor de melding graag het automaatnummer en het telefoonnummer waar wij u op kunnen bereiken.

ONDERDEEL BESTELLEN?

U kunt onderdelen bestellen via het bestelformulier onderdelen.
Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op