Service van MAAS

Bij MAAS bieden wij u altijd de service die het beste bij u en uw organisatie past. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van heerlijke koffie en thee. Omdat iedere organisatie haar eigen wensen en behoeften heeft, kunt bij ons kiezen voor eigen verzorging van de koffiemachines of deze verzorging compleet door ons laten doen. Daarnaast bieden wij ook verschillende manieren van technische service aan en kunnen we zelfs in het weekend uw koffiemachines verzorgen. Ontdek zelf welke service het beste bij u en uw organisatie past of vraag advies op maat.

STORING MELDEN?

Een storing aan uw koffiemachine of vendingautomaat is natuurlijk niet gewenst, maar mocht dit toch het geval zijn dan kunt u een melding maken via de online webportal van MAAS.

Maakt u liever geen gebruik van de online webportal voor het melden van storingen? Neem dan contact met ons op via 040-2644510 of mail naar service@maas.nl. Wij ontvangen voor de melding graag het automaatnummer en het telefoonnummer waar wij u op kunnen bereiken.

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op