De beste koffiemachines voor jouw MKB bedrijf

Ontdek ons assortiment aan koffiemachines voor midden- en kleinbedrijf (MKB). Verbeter de koffie ervaring in uw bedrijf met onze betrouwbare koffiemachine oplossingen.

Uw specialist voor koffiemachines MKB

Bij MAAS bieden wij voor iedere locatie een geschikte machine met koffie. Onze machines zijn met veel toewijding en zorg ontwikkeld om de ultieme smaakbeleving voor u te creëren.
Op basis van het aantal medewerkers wordt het gemiddelde verbruik voor u berekend en stellen wij uw koffiebeleving samen.

Aanbod koffiemachines

Volledige verzorging van de koffiemachines

Onze 500 service operators dragen de verantwoordelijkheid voor het schoonhouden en bijvullen van alle koffiemachines bij u op locatie. Een mooi ingerichte koffievoorziening die van alle gemakken is voorzien is hierbij het uitgangspunt.

Door onze landelijke dekking, volledige operating en technische service in eigen beheer garanderen wij 99% beschikbaarheid. Zij zijn technisch geschoold, representatief, gastvrij en zorgen voor de optimale afstemming van iedere machine.

”MAAS VERLEENT ERG GOEDE SERVICE. WANNEER WE ENIGE TIJD NIET BESTELLEN NEEMT MAAS CONTACT MET ONS OP. ZO ZITTEN WE NOOIT ZONDER KOFFIE!”

MAAS service operators 27/4 service

Ontvang de eerste 1.000 koppen koffie gratis bij een nieuwe koffievoorziening van MAAS!

Vul het contactformulier hiernaast in, kom in contact met één van onze accountmanagers en stel uw gewenste koffiebeleving samen!

Ontdek wat MAAS voor uw bedrijf kan betekenen.

*Alleen van toepassing op bedrijven met minimaal 25 medewerkers

Vraag een koffiemachine voor MKB aan!

Laat in onderstaand formulier uw gegevens achter en ontvang binnen 24 uur een passende offerte. Onze accountmanager zal persoonlijk contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op