Dé ideale koffiemachine voor kleine bedrijven

Ontdek ons assortiment aan koffiemachines voor midden- en kleinbedrijf (MKB). Verbeter de koffie ervaring in uw bedrijf met onze betrouwbare koffiemachine oplossingen.

Zakelijke koffiemachine MKB

Bij MAAS bieden wij voor iedere locatie een geschikte machine. Onze machines zijn met veel toewijding en zorg ontwikkeld om de ultieme smaakbeleving voor u te creëren.
Op basis van het aantal medewerkers wordt het gemiddelde verbruik voor u berekend en stellen wij uw koffiebeleving samen.

OFFERTE AANVRAGEN

”MAAS VERLEENT ERG GOEDE SERVICE. WANNEER WE ENIGE TIJD NIET BESTELLEN NEEMT MAAS CONTACT MET ONS OP. ZO ZITTEN WE NOOIT ZONDER KOFFIE!”

24/7 GENIETEN VAN DE LEKKERSTE KOFFIE -EN THEE

Wanneer u klant wordt van MAAS, hoeft u niet langer meer naar de supermarkt of groothandel voor uw producten in de koffie en thee. Bij MAAS bent u in goede handen en profiteert u van onze complete ontzorging.

Via de webshop van MAAS kunt u eenvoudig al uw benodigde producten bestellen. Of het nu gaat om koffie, thee, bekers of andere condimenten. MAAS voorziet u in alles en zorgt ervoor dat uw medewerkers 24/7 kunnen genieten van een optimale koffie-en thee beleving.

Daarnaast bieden wij de optie om de verzorging aan uw machine over te laten aan de Service Operators van MAAS. Ontdek zelf welke service het beste bij u en uw organisatie past of vraag advies op maat.

Wij vertellen u graag meer over onze koffiebeleving op maat en wat wij voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Bij MAAS profiteert u van een optimale 24/7 service met landelijke dekking;
  • Verzorging van de machines in eigen beheer;
  • Flexibiliteit in assortiment met House of Machines.

MELD U NU AAN

Vul hieronder uw gegevens in!

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op