Duurzame koffie in de zorg: UMC Utrecht

Door de grote hoeveelheid koffie die wordt gedronken binnen de zorgsector, kan een facilitair manager, door het kiezen van de juiste koffie, de negatieve impact van een organisatie verlagen.

Zo heeft UMC Utrecht leveranciers in de aanbesteding uitgedaagd om de koffievoorziening te verduurzamen.

GREEN DEAL 3.0

MAAS neemt als koffieleverancier haar verantwoordelijkheid door zich te committeren aan de Green Deal afspraken en richt zich op drie doelstellingen: Circulariteit, CO₂-reductie en meer inzet op gezondheid.

Zo verduurzamen we samen met partners de zorg in Nederland!

Koffiemachine in de zorg

Treat Yourself Well – dat is wat wij dagelijks doen: anderen de beste keuzes te laten maken. Wij zijn MAAS, een koffieleverancier die iedere gebruikersgroep en/of locatie toegang biedt tot de beste selectie van duurzame koffie en thee, snacks en frisdranken.

Wij creëren voor iedere doelgroep een unieke koffiebeleving, bovendien bent niet gebonden aan één merk of melange. Door onze Service Excellence kunt u de verzorging van uw koffiemachine overlaten aan een van onze 500 service operators, zij dragen de verantwoordelijkheid voor het schoonhouden en bijvullen van alle koffiemachines. Door onze landelijke dekking, volledige operating en technische service in eigen beheer realiseren wij een optimale koffiebeleving. Wij helpen met ons assortiment niet alleen u, maar ook anderen om duurzaam bewuste keuzes te kunnen maken.

Drink met MAAS voor een wereld waarin we niet alleen onszelf maar ook anderen beter verzorgen.

Vrijblijvend advies

Deze zorgorganisaties zijn al voorzien van heerlijke koffie

House of Brands in koffie

Als House of Brands in koffie en thee bieden wij u altijd de keuzevrijheid binnen duurzame kwaliteitskoffie van verschillende merken. Dit heeft als voordeel dat u vrij bent om tussentijds van merk of melange te wisselen.

Of u nu een koffie wilt aanbieden die bijdraagt aan een eerlijke prijs voor de koffieboeren, betere kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of het minimaliseren van de ecologische footprint. Bij MAAS bent u aan zet.

MAAS voor heerlijke koffie in de zorg

Bij MAAS profiteert u van een optimale 24/7 service voor koffiemachines in de zorg. Met meer dan 400 operators in eigen huis die dagelijks onderweg zijn naar de 2.500 locaties van onze klanten, bieden wij een landelijke dekking voor de verzorging van onze machines.

Wij vertellen u graag meer over onze koffiebeleving op maat en wat wij voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Bij MAAS profiteert u van een optimale 24/7 service met landelijke dekking;
  • Verzorging van de machines in eigen beheer;
  • Flexibiliteit in assortiment met House of Brands.

We helpen u graag!

Enkele van onze duurzaamheidsdoelen

IMPACT@ORIGIN
In ons productieland Ethiopië hebben wij geïnvesteerd in een koffiebranderij, verschillende verpakkingslijnen, opleidingsmogelijkheden en logistiek. We maken geen koffie zonder economische waarde te leveren.
SOCIAL RETURN
In samenwerking met Heilige Boontjes helpen wij jongeren met een besproken verleden re-integreren in de maatschappij. Door het opzetten van dit programma gaat MAAS verder dan de verplichte uitvraag bij Social Return. Wij maken geen koffie zonder sociaal maatschappelijke waarde te leveren.
MADE BLUE
Voor iedere liter water die uit een MAAS machine komt doneren wij de kosten voor één liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Zo financieren wij de aanleg van waterputten, filtersystemen en pijpleidingen in samenwerking met stichting Made Blue. Wij maken geen koffie zonder betere voorzieningen te leveren.
Coffee Living Img Coffee Living Img
Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op