De kracht van verbinden: Zó maak je kantoor weer aantrekkelijk

Waar voorheen het kantoor een functionele rol had, streven werkgevers nu naar een omgeving waar we verbinding faciliteren en een community-gevoel creëren. Het leidde tot de start van een pilot bij het Rijk, met het Rijksontmoetingsplein.

Made Blue: 'Een liter voor een liter'

Via Made Blue doneren wij voor elke liter koffie, thee of water die gezet wordt uit de koffiemachines bij onze klanten, de kosten van één liter schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden. 'Een liter voor een liter' noemen wij dat.

Zo drinkt er altijd iemand met u mee.

MAAS Event 2023: The zoo we call work

Met dit event wilden wij onze klanten inspireren in hoe zij medewerkers weer kunnen verleiden om naar kantoor te gaan door een werkomgeving te creëren die verbinding tussen medewerkers faciliteert. Een event waar wij met veel plezier op terug kijken!

Bij MAAS bieden wij altijd toegang tot de lekkerste en meest duurzame koffie en thee binnen een uitnodigende omgeving die verbinding tussen medewerkers faciliteert. Een verbinding die cruciaal is voor uw bedrijfscultuur, motivatie en effectieve communicatie.

Daarnaast zijn onze machines volledig op maat te maken met een wrapping, screensaver of poster in eigen huisstijl. Dit zorgt voor een uniforme koffiebeleving binnen uw bedrijf of organisatie.

Vrijblijvend advies

Maximale flexibiliteit met MAAS als House of Brands

Wij denken altijd met u mee over een passend aanbod binnen uw bedrijf of organisatie. Mocht de aangeboden koffie tijdens de contractperiode niet meer aansluiten op de wensen en behoeften van uw medewerkers, dan profiteert u met MAAS als House of Brands van maximale flexibiliteit.

Doordat wij verschillende koffie- en theemerken aanbieden binnen ons assortiment, is een overstap naar een ander merk of melange altijd mogelijk. Bij MAAS bent u aan zet.

Ontdek het gemak van onze koffiemachines

Met onze House of Machines bieden we keuze uit verschillende merken voor zowel tabletop als stand-alone koffiemachines voor espresso, fresh brew en instant koffieoplossingen. Onze machine zijn met zorg ontwikkeld en voorloper in innovatie en gebruiksgemak voor een ultieme koffiebeleving.

Zo bieden we de Hudson koffiemachine die beschikt over twee bonencontainers waardoor uw medewerkers kunnen kiezen voor hun favoriete koffiemerk of melange. Daarnaast beschikt de Hudson over een groot scherm die we naast bedienen ook gebruiken voor ‘narrowcasting’ waardoor u via de koffiemachine communicatieberichten kunt delen op machine-, verdieping- en locatieniveau.

Koffiemachines

Upgrade koffievoorziening met een luxe Coffeestation

De Coffeestation van MAAS speelt in op de toenemende vraag naar premium kwaliteit koffie op het werk. Waar voorheen het kantoor voornamelijk functioneel moest worden ingericht, ligt nu vooral de focus op het inrichten van verschillende ruimtes met concepten die sociale interactie stimuleren.

Door een slimme investering te doen in een onbemande Coffeestation, spelen bedrijven hier op een gemakkelijke en effectieve manier op in. Het resultaat? Een werkomgeving waar medewerkers graag komen, zich goed voelen en daardoor beter presteren en uw bedrijf naar een hoger niveau brengen.

Een optimale koffiebeleving dankzij onze service operator

Iedere dag dragen 500 service operators van MAAS de verantwoordelijkheid voor het schoonhouden en bijvullen van alle koffiemachines bij onze klanten. Een mooi ingerichte koffievoorziening die van alle gemakken is voorzien is hierbij het uitgangspunt.

Door onze landelijke dekking, volledige operating en technische service in eigen beheer garanderen wij 99% beschikbaarheid. Zij zijn technisch geschoold, representatief, gastvrij en zorgen voor de optimale afstemming van iedere machine.

Wij vertellen u graag meer over onze koffiebeleving op maat in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Bij MAAS profiteert u van een optimale 24/7 service met landelijke dekking;
  • Verzorging van de machines in eigen beheer;
  • Flexibiliteit in assortiment met House of Brands.

Vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op