HEILIGE BOONTJES BENEFIETAVOND 2023

Op donderdag 2 november organiseren wij samen met Dialooghuys een benefietavond bij The Boathouse in Kralingen.

Deze avond zal volledig in het teken staan van Heilige Boontjes. Een sociaal bedrijf altijd met als doel voorop: toekomstperspectief voor jongeren.

Politieagent Marco en sociaal makelaar Rodney bedachten dat re-integratie anders, duurzaam maar vooral leuker zou kunnen. Al zeven jaar werken zij samen met jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De meeste mensen zien deze jongeren als kansloos, Heilige Boontjes ziet ze als kansrijk en bewijst dat iedereen waardevol kan zijn.

Op het Eendrachtsplein in Rotterdam bieden zij jongeren een leerwerktraject aan binnen het bedrijf en leren zij de nodige werkethiek en dagelijks het beste uit zichzelf te halen. Na een traject van 52 weken zijn zij volwaardig om te re-integreren in de maatschappij.

Waarom een benefietavond?

We organiseren een benefietavond die volledig in het teken zal staan van Heilige Boontjes om deze kwetsbare doelgroep te helpen en meer aandacht te vragen voor sociaal ondernemen. We hebben een avondvullend programma samengesteld met motiverende en inspirerende sprekers.

Zo gaat Sander de Kramer in gesprek met Rodney van de Hengel (oprichter van Heilige Boontjes) en twee van zijn kandidaten en begeleidt hij de rest van de avond. Het belooft een avond vol inspiratie, beleving en interessante gesprekken te worden.

Wat willen we bereiken?

We willen de handen ineen slaan door zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Heilige Boontjes. Hiermee kunnen we nog meer jongeren een betere toekomst bieden en hen weer op het rechte pad brengen. Daarnaast helpen we bij de tandartskosten, inrichting van een huis en het behalen van een rijbewijs om echt iets te betekenen voor de kandidaten. Altijd met als doel voorop: toekomstperspectief voor jongeren. Doet u met ons mee?

Door samen te investeren in sociaal ondernemen en onze krachten te bundelen creëren we kansen voor geschikte kandidaten, ook voor uw bedrijf. Samen maken we het verschil!

We bieden een tafel voor 10 personen aan ter waarde van €10.000,- excl. BTW. Voor dit bedrag geniet u samen met uw gasten van een volledig verzorgd diner met bijpassende wijnen en draagt u bij aan verschaffen van meer en betere kansen voor jongeren met een besproken verleden.

Meld u aan voor de Heilige Boontjes benefietavond!

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op