Altijd keuze uit een range van A-MERKEN tot private labels

Wist u dat u bij MAAS helemaal onafhankelijk uw assortiment kunt samenstellen en daarmee ook echt de koffie en thee producten kiest die bij uw gebruikers en organisatie passen? MAAS biedt voor elke wens en behoefte op het gebied van warme dranken niet alleen de perfect zetmethode, maar ook nog eens een lijn van producten die helemaal aansluit bij uw verwachtingen. Zo kunt u kiezen voor de theesmaken van BLCK, ons private label, maar ook voor diverse Lipton theevariaties voor een echte premium theebeleving. Zeer exclusief is onze single origin theelijn van Harper’s. Een specialiteitsthee met een verhaal wat impact maakt. En of u nu kiest voor Freshbrew koffie of Espresso, u kiest zelf welk merk op welk moment het beste bij u past. Want flexibiliteit en keuzevrijheid, dat vinden wij bij MAAS erg belangrijk. Daarom bent u bij ons ook niet aan één merk gebonden maar kiest u zelf uw favoriet én switcht u eenvoudig tussen de verschillende merken wanneer u dit wilt.

Moyee

Moyee is het eerste FairChain koffiebedrijf ter wereld. De specialty koffies worden lokaal geplukt, gebrand en verpakt waardoor er meer geld verdiend wordt in de ontwikkelingslanden. Moyee heeft 100 boeren geselecteerd in Kaffa in Ethiopië die de bonen hand geplukt aanleveren. Moyee kan de hoogste kwaliteit garanderen omdat het deze boeren 20% boven op de marktprijzen betaalt. Het werken met deze zorgvuldig geselecteerde boeren creëert ook structurele banen en zorgt ervoor dat er lokaal expertise en kennis wordt opgebouwd. Daarnaast zorgt Moyee voor ecologische impact door bijdrage aan natuurbehoud, beter farmbeheer en klimaat bijdrage. De Limu-boon vormt het fundament voor de koffie van Moyee. De Limu is de primadonna onder de koffiebonen, de prinsessenboon van Ethiopië! Dus verwent Moyee ze, zoals je elke oude prinses zou verwennen; behandel ze alsof ze van koninklijke bloede zijn en jaag ze vooral niet op. Jij profiteert daarvan, omdat zij de reden zijn waarom de koffie van Moyee zo radically good is.

moyeecoffee.com

BLENDSTAR Single Origin

BLENDSTAR Single Origin is een espressoblend gebrand en verpakt in Ehtiopië voor echte coffee lovers! De hoogste kwaliteit Arabica bonen uit Ethiopië zijn door de vakkundige blenders van BLENDSTAR samengevoegd tot een unieke blend met fruitige aroma’s en intense tonen van donkere chocolade. Deze smaken zijn kenmerkend voor de Arabica bonen uit de regio Kaffa, de geboorteplaats van koffie, en komen nog beter tot hun recht in een heerlijke versgemalen espresso. In Kaffa krijgen de bessen van de koffieplanten in de schaduw van de bomen alle tijd op volle sterkte te komen. Elke bes wordt, wanneer deze perfect rood is, met de hand geplukt, gewassen en in de zon te drogen gelegd. Daarna worden de bonen langzaam gebrand voor een frisse, fruitige en unieke espressosmaak met een fluweelzachte afdronk. Doordat het branden en verpakken in Ehtiopië plaatsvindt, zorgt deze Single Origin blend voor maximale IMPACT@ORIGIN! BLENDSTAR heeft niet alleen passie voor koffie, maar ook liefde voor de natuur. Vandaar dat deze blend Rainforest Alliance gecertificeerd is.

blendstarcoffee.com

Segafredo Zanetti

Segafredo Zanetti heeft zich de kunst van het blenden eigen gemaakt met moderne technieken wat resulteert in hoogwaardige en toegankelijke koffiemelanges. Met zowel Arabica als Robusta bonen uit Brazilië en Costa Rica, in combinatie met het branden volgens oud Venitiaans recept, krijgen de Segafredo blends hun kenmerkende volle body en heerlijke smaak. Binnen de Segafredo range kunnen klanten kiezen voor de Segafredo Zanetti blends of de TikTak by Segafredo blends.

segafredo.nl

Peeze

Peeze staat voor koffie met een sterk verhaal. Alle koffiemelanges van Peeze zijn 100% gecertificeerd met het Max Havelaar/BIO- of het Rainforest Alliance Keurmerk. Bovendien gaat Peeze voor de biologische Fairtrade koffiebonen de restuitstoot aan CO2 compenseren in Ethiopië. Het resultaat is nieuw en uniek: klimaatneutrale Fairtrade koffie met compensatie bij de bron. Al sinds 1879 brand Peeze koffie van A-merk kwaliteit. Bij MAAS kunnen klanten zelf kiezen welke eigentijdse, toegankelijke blend van Peeze het beste past bij de gebruikers.

peeze.nl

BLENDSTAR Premium

BLENDSTAR is een nieuw premium koffiemerk anno 2016 en heeft door de beste koffieblenders ter wereld samen te brengen de meest hoogwaardige, bijzondere koffieblends ontwikkeld voor op het werk. De ambitie van BLENDSTAR is om te stoppen met standaard koffie kwaliteit op het werk en iedereen op het werk te voorzien van hoogwaardige premium koffie kwaliteit. Deze espressoblends zijn door de vakkundige blenders van BLENDSTAR met veel expertise samengesteld, waarbij zij zich hebben laten inspireren door de nieuwe koffietrends uit New York en Scandinavië. Zo kan iedereen in Nederland genieten van deze heerlijke blends op het werk. Binnen BLENDSTAR premium zijn er twee verschillende, unieke en zeer hoogwaardige blends verkrijgbaar: Gently Roasted en Firmly Roasted. Beide blends hebben het Rainforest Alliance keurmerk.

blendstarcoffee.com

Heilige Boontjes

Door het drinken van Heilige Boontjes koffie geniet je niet alleen van onvergetelijke koffie, maar draag je ook bij om jongeren met een  afstand tot de arbeidsmarkt meer en betere kansen te verschaffen. Heilige Boontjes biedt deze jongeren een leerwerktraject aan binnen haar bedrijf of binnen MAAS. Deze jongeren leren een vak als koffiebrander, barista of operator en worden uitgedaagd om met mooie koffie uit bijzondere streken keer op keer het allerbeste resultaat te halen. Maar het allerbelangrijkste dat hen wordt bijgebracht is werkethiek.

heiligeboontjes.com

BLCK

BLCK is een smaakvol kwaliteitsmerk tegen een scherpe prijs. Dat is de kracht van BLCK. Een sterk label dat iedereen lekker vindt. BLCK bestaat uit koffie, thee, toppings, soep, cacao & condimenten. Een compleet, smaakvol en divers assortiment voor iedereen.

Of u nu gebruik maakt van het Instant, Freshbrew of Espresso zet systeem. Omdat wij u graag keuzevrijheid bieden, kiest u zelf aan welke keurmerken uw koffieblend of thee moet voldoen. Zo hebben wij BLCK producten met een UTZ, Fairtrade en Rainforest Alliance keurmerk.

Harpers Single Origin

Harper’s Single Origin Tea is een ‘specialty’ thee met een Rainforest Alliance keurmerk en een eigen uniek IMPACT@ORIGIN programma, opgezet door MAAS. Deze unieke thee wordt handgeplukt, gedroogd en verpakt in Nepal, waardoor er meer economische waarde in het land van oorsprong blijft in plaats van dat deze waarde in West-Europa terecht komt. IMPACT@ORIGIN dus!

Lipton

Thee drinken is een nieuwe trend. Het zorgt voor een moment van ontspanning, gezellig met anderen of juist even alleen. Door de toegenomen kwaliteit van de thee die in de horeca geschonken wordt, verlangt men tegenwoordig ook thuis en op het werk een goede kwaliteit thee. Daarnaast is thee ook nog eens gezond: thee zonder suiker staat in de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Voor volwassenen adviseert het Voedingscentrum 3 koppen groene of zwarte thee per dag. Bij MAAS kunt u kiezen voor de populaire thee range van Lipton, het grootste theemerk ter wereld. Of u nu gaat voor de gangbare en laagdrempelige Professional lijn van Lipton of de meest luxe lijn met piramide zakjes; de Lipton Premium lijn. Met de thee smaken van Lipton verrast u uw gebruikers sowieso.

lipton.nl