In samenwerking met Health Food Wall introduceren wij ‘The Treat’! Het meest innovatieve foodconcept op  kantoor, naast uw koffievoorziening. Onbemand en klaar voor de toekomst!

Met de unieke ‘Single Tap’ technologie opent u in een handomdraai The Treat met uw bankpas of de app. Zo biedt u op verschillende locaties en op ieder moment van de dag toegang tot een zorgvuldig samengesteld assortiment met diverse maaltijden en barista kwaliteit koffie.

Benieuwd wat The Treat voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op via sales@maas.nl of bel 040 264 45 55.

SMART FRIDGE
Door de SMART fridge werkt The Treat volledig contactloos en onbemand door een flexibele oplossing via RFID tags. Door de RFID tags, die op ieder product zijn geplaatst, zijn wij in staat om onze voorraden realtime bij te houden.

Hierdoor kan The Treat tijdig en efficiënt worden bijgevuld en zorgen wij voor een optimale voorraad met minimale derving van de producten.

BETAALMETHODE
De consument kan The Treat openen via de The Treat app, te downloaden via Google play en App store. Na het scannen van de QR-code opent de deur van de The Treat automatisch en kan de consument het gewenste product uitnemen.

The Treat meet met sensoren het product die de consument heeft gekozen. Dit item wordt vervolgens via de app automatisch van de rekening afgeschreven na het sluiten van de deur.

Door het gebruik van de app of bankpas is The Treat 24/7 te gebruiken!

THE TREAT
Doordat The Treat beschikbaar is als losse SMART Fridge voor het aanbieden van verse producten, kan het foodconcept op verschillende locaties geplaatst worden.

Zo hebben uw medewerkers op ieder moment van de dag toegang tot een gezond en gevarieerd assortiment!

ASSORTIMENT
The Treat biedt een zorgvuldig samengesteld assortiment met diverse maaltijden op ieder moment van de dag.

The Treat is gevuld met diverse maaltijden als salades, sandwiches, wraps, yoghurt en smoothies.

Voor klanten die op zoek zijn naar een totaal oplossing op kantoor, kan The Treat ook inclusief Coffeestation met barista kwaliteit koffie geplaatst worden. Zo verbindt u een koffiemoment aan een lekkere snack of verse maaltijd!

ONTDEK DE VOORDELEN VAN THE TREAT

  • – Het meest innovatieve foodconcept op kantoor
  • – Door de RFID tag op producten is The Treat 24/7 te gebruiken
  • – Minimale derving door real-time inzicht van de voorraad
  • – Mogelijk om inclusief Coffeestation te plaatsen met barista kwaliteit koffie voor een optimale beleving

 

Voor meer informatie klik hier!

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op