SUPERGEZONDE VENDING MACHINE WIL NEDERLAND VEROVEREN

MAAS introduceerde vorige week op de Horecava de eerste echt supergezonde en voedzame vending machine samen met Naturalicious. Het ‘Supercharge Station’ van de toekomst vind je rauwe en verse cold pressed juices en verantwoorde healthy snacks, zoals raw chocolate bars, gedroogd fruit en ongebrande noten.

GEZONDE SAMENWERKING

Wouter Fijnaut, CEO van MAAS, over de samenwerking: “In 2015 is MAAS als eerste vendingpartij met haar ‘Treat Yourself Well’ beleid de weg ingeslagen om gezondere producten aan te bieden en omarmt het initiatief van Naturalicious dan ook ten zeerste. Daarnaast heeft MAAS ook een sterke focus op nieuwe innovaties om de ‘ traditionele’ vending

machine een nieuw leven in te blazen. Denk bijvoorbeeld aan gezichtsherkenning en nieuwe inspirerende vormen van connectivity waardoor de vending mach

ine een rol kan spelen in de manier waarop wij elke dag eten en drinken. Vandaag zetten we samen met Naturalicious de eerste stap naar een supergezonde vending machine waarbij we tegemoet komen aan de vraag naar gezonde producten, tegen een aanvaardbare prijs.”

Michel van den Bergh, Co Founder en CEO van Naturalicious: “Hoe meer mensen toegang hebben tot gezonde producten, hoe beter in onze ogen. Het eten en drinken in de vending machines van MAAS, is 24/7 beschikbaar en onze juices en snacks nu dus ook. We zijn ervan overtuigd dat we aan het begin staan van een nieuwe beweging en daarmee een echt alternatief bieden voor de talloze frisdranken en ongezonde snacks.”

Tabe Ydo, CMO van Naturalicious vult aan: “Wij maken door middel van innovaties healthy juices en organic snacks beschikbaar voor iedereen. Het is dan ook tijd dat wij ook in verkoopautomaten eindelijk echt gezonde alternatieven aanbieden. Wij vinden deze vending innovatie met name van belang op scholen, ziekenhuizen en universiteiten.”

Na het succes van de opname van Naturalicious-producten in het assortiment van onder andere Albert Heijn en Marqt, wil de gezonde sappen fabrikant nog meer mensen toegang geven tot de rauwe juices.

Deel in/met uw netwerk