Stichting met je hart | MAAS

Stichting Met je hart zet zich iedere dag actief in voor deze kwetsbare groep om het gevoel van eenzaamheid te verzachten. MAAS wilt met de Hartverwarmer koffie bijdragen aan deze missie en ouderen samen brengen om te genieten van elkaars aandacht en gezelschap.

Jouw koffiemoment, hun geluksmoment

Samen een kopje koffie drinken, een praatje maken en wat aandacht en liefde voor elkaar. Dat is voor ouderen die zelfstandig wonen een droom; zij drinken dag in dag uit hun koffie alleen, verlangend naar een fijn gesprek en een beetje genegenheid. Maar niet als het aan stichting Met je hart en MAAS ligt!

Proefpakket of meer info?

Maak kennis met stichting Met je hart

Meer dan de helft van de ouderen in Nederland ervaart gevoelens van eenzaamheid. Dat zijn maar liefst 950.000 eenzame ouderen die zelfstandig wonen, moeilijk de deur uitgaan of weinig mensen ontmoeten.

Stichting Met je hart zet zich iedere dag actief in voor deze kwetsbare groep om het gevoel van eenzaamheid te verzachten. MAAS wilt bijdragen aan deze missie en ouderen samen brengen om te genieten van elkaars aandacht en gezelschap. Samen bieden we een koffie waarbij iedere slok zorgt voor een moment van verbinding.

de Hartverwarmer

Met de Hartverwarmer bieden we een sociale koffie met de smaak van samenzijn. Gemaakt van alleen de best geselecteerde koffiebonen uit de hooglanden van Latijns-Amerika, Afrika en Azië.

Voor iedere kilo koffie doneren we €0,50 aan stichting Met je hart. Zo zorgt iedere slok voor een moment van verbinding.

Met deze hartverwarmde koffie:

  • Drink je een onvergetelijke koffie
  • Maak je positieve impact in levens van eenzame ouderen
  • Zorg je voor waardevolle ontmoetingen en het ontstaan van nieuwe vriendschappen

Meer informatie of gratis proefpakket?

Laat in formulier hiernaast uw gegevens achter en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op