SERVICE OPERATOR M/V

VOOR VERSCHILLENDE REGIO’S ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR HET VISITEKAARTJE VAN MAAS!

FULLTIME VACATURES (37,5 uur per week)

– Amsterdam

– Terneuzen

– Utrecht

– Alphen ad Rijn

PARTTIME VACATURES 

Momenteel geen vacatures

WEEKENDKRACHT  

– Haren: 1x in de 2 weken een weekend: 2,5 uur per dag op zaterdag en 2,5 uur per dag op zondag

– Amsterdam: 6 uur per dag op zaterdag en 6 uur op zondag

-Sittard/Geleen/Maastricht: 7,5 uur per dag  op zaterdag en 7,5 uur per dag op zondag

TIJDELIJKE VACATURES TER VERVANGING VAN ZIEKTE VOOR DE DUUR VAN EEN AANTAL MAANDEN

Geen

Jouw dienst is begonnen. Allereerst drink je natuurlijk zelf een lekker kopje koffie of thee, voordat je aan je dag begint. Is er nog genoeg koffie, thee, suiker en melk op voorraad? Je zorgt dat de voorraad weer op peil is. Dan kun je beginnen met het verzorgen van de automaten die aan jou zijn toegewezen. Een consument wil nog graag een kopje koffie, met jouw klantvriendelijke instelling geef jij hem nog snel een heerlijk kopje, voordat je de automaat gaat verzorgen. Dan krijgt je een melding van een storing aan een andere automaat in het gebouw. Jij blijft rustig, rond je werkzaamheden aan de automaat af en gaat daarna meteen de storing verhelpen. Tijdens de pauze het is druk bij de automaat, jij maakt gezellig een praatje met de consumenten. Je dienst gaat snel voorbij, je zegt de klant gedag en je bent klaar.

Wat ga je doen: 

Als Service Operator ben jij het visitekaartje van MAAS. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de warme drankenautomaten of eventueel ook de snack- en frisautomaten bij je vaste klanten. Dit doe je door het reinigen, bijvullen en onderhouden van de machines, het voorkomen en verhelpen van kleine storingen en het verrichten van administratieve taken.

Je onderhoudt de contacten met de klanten en de consumenten. Je zorgt er voor dat iedereen elke dag de lekkerste koffie en thee kan drinken! Een dienstreport hoeft niet ingevuld te worden, je PDA registreert je werkzaamheden automatisch. Je draait diensten volgens een vast rooster, maar een flexibele instelling is wel belangrijk.

Het is belangrijk dat je:

  • Graag zelfstandig werkt, betrouwbaar bent en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt;
  • Representatief bent en een verzorgde uitstraling hebt;
  • In een goede fysieke gesteldheid bent en van aanpakken weet;
  • Een  technisch en administratief inzicht hebt op LBO niveau;
  • Een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal en communicatief vaardig bent;
  • In bezit bent van een rijbewijs B en een auto;
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen en  geen bezwaar hebt tegen eventuele screenings bij diverse klanten;

Maar bovenal: Je vindt het leuk  om het visitekaartje te zijn door gast- en klant gericht bezig te zijn, je hebt dan ook een groot gevoel voor dienstverlening en aantoonbare ervaring in een dienstverlenende functie.

TREAT YOURSELF WELL

MAAS is continu in beweging. Nieuwe klanten, merken en innovaties. Als je bij ons werkt, maak je IMPACT! Wij bieden jou een zelfstandige functie binnen een dynamische en no-nonsense omgeving. MAAS biedt jou de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Een goed pakket arbeidsvoorwaarden is daarbij vanzelfsprekend. En uiteraard drink je dagelijks de lekkerste koffie en thee!

Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je cv met motivatie naar Suzanne Rustige, HR Functionaris MAAS, hrm@maas.nl

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel in/met uw netwerk