De beste koffiemachine voor MKB

Bij MAAS bieden wij voor iedere locatie een geschikte machine. Onze machines zijn met veel toewijding en zorg ontwikkeld om de ultieme smaakbeleving voor u te creëren.
Op basis van het aantal medewerkers wordt het gemiddelde verbruik voor u berekend en stellen wij uw koffiebeleving samen met:

  • Het breedste portfolio aan koffiemerken en -blends – Een House of Brands in koffie en thee
  • Moderne koffiemachines met uitgebreide (online) mogelijkheden
  • Een machine beschikbaarheid van meer dan 99%
  • Mogelijkheid met verse melk bereiding
OFFERTE AANVRAGEN

UW NIEUWE KOFFIEBELEVING

Bij MAAS bieden wij voor iedere locatie een geschikte machine. Onze machines zijn met veel toewijding en zorg ontwikkeld om de ultieme smaakbeleving voor u te creëren.
Op basis van het aantal medewerkers wordt het gemiddelde verbruik voor u berekend en stellen wij uw koffiebeleving samen.

”MAAS VERLEENT ERG GOEDE SERVICE. WANNEER WE ENIGE TIJD NIET BESTELLEN NEEMT MAAS CONTACT MET ONS OP. ZO ZITTEN WE NOOIT ZONDER KOFFIE!”

Wilt u ook van elk koffiemoment een genietmoment maken? Vul dan uw gegevens in en er wordt binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen voor een passende offerte.

MELD U NU AAN

Vul hieronder uw gegevens in!

VOLLEDIGE ONTZORGING MET DE SERVICE VAN MAAS

Wanneer u klant wordt van MAAS, hoeft u niet langer meer naar de supermarkt of groothandel voor uw producten in de koffie en thee. Bij MAAS bent u in goede handen en profiteert u van onze complete ontzorging.

Via de webshop van MAAS kunt u eenvoudig al uw benodigde producten bestellen. Of het nu gaat om koffie, thee, bekers of andere condimenten. MAAS voorziet u in alles en zorgt ervoor dat uw medewerkers 24/7 kunnen genieten van een optimale koffie-en thee beleving.

Daarnaast bieden wij de optie om de verzorging aan uw machine over te laten aan de Service Operators van MAAS. Ontdek zelf welke service het beste bij u en uw organisatie past of vraag advies op maat.

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op