Eerlijke koffie binnen de overheid door innovatief contract

Maar liefst 6 miljoen kopjes koffie uit 400 machines worden er jaarlijks geschonken bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) en de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Dankzij contractmanager Anne Ensing en haar collega’s van het Inkoopuitvoeringscentrum (IUC) van DJI is die koffie nu duurzaam en eerlijk geproduceerd.

Koffiemachines binnen overheidsinstellingen

Door het jarenlang verzorgen van de koffiemachines bij o.a. Gemeentes en Provincies, hebben wij een expertise opgebouwd en zijn wij bewust van alle trends en ontwikkelingen binnen overheidsinstellingen in Nederland. We bieden oplossingen die zorgen voor een uitnodigende werkomgeving met 24/7 toegang tot de lekkerste en meest duurzame koffie en thee.

Offerte aanvragen

Een optimale koffiebeleving binnen overheidsinstellingen dankzij onze service operator

Iedere dag dragen 500 service operators van MAAS de verantwoordelijkheid voor het schoonhouden en bijvullen van alle koffiemachines bij onze klanten. Door onze landelijke dekking, volledige operating en technische service in eigen beheer garanderen wij 99% beschikbaarheid. Zij zijn technisch geschoold, representatief, gastvrij en zorgen voor de optimale afstemming van iedere machine.

MAAS voor koffiemachines binnen de overheid

Of u nu kiest voor een koffie die bijdraagt aan een eerlijke prijs voor koffieboeren, betere kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of het minimaliseren van de ecologische footprint, bij MAAS bent u aan zet!

Als House of Brands in koffie en thee bieden wij u altijd de keuzevrijheid binnen duurzame en gecertificeerde koffie van verschillende merken. Daarnaast bieden we ook exclusieve koffies die verder gaan dan de standaard duurzaamheidskeurmerken. Zo bieden we altijd een koffie die het beste bij uw bedrijf en duurzame doelstellingen past.

  • Bij MAAS profiteert u van een optimale 24/7 service met landelijke dekking;
  • Verzorging van de machines in eigen beheer;
  • Flexibiliteit in assortiment met House of Brands.

We helpen u graag!

Vrijblijvende offerte? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op