ONDERWIJS ZORG PRODUCTIEBEDRIJF KANTOOR OVERHEID MKB

Een optimale koffiebeleving voor ieder bedrijf

ONDERWIJS

Dankzij onze jarenlange samenwerking met alle universiteiten van Nederland en het merendeel van de hogescholen in Nederland, zijn wij goed op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen onderwijsinstellingen. We bieden oplossingen die zorgen voor een optimale werkomgeving waarin we onze producten 24/7 toegankelijk maken voor gebruikers.

Daarnaast zijn wij bekend met de behoeftes middels onze machines en klantgerichte verzorging waardoor wij op ieder moment van de dag het juiste aanbod weten samen te stellen.

Lees meer

ZORG

Treat Yourself Well – dat is wat wij dagelijks doen bij organisaties als UMC Utrecht, UMC Groningen en Alrijne. Anderen de beste keuzes laten maken voor een wereld waarin we niet alleen onszelf maar ook anderen goed verzorgen.

Door onze jarenlange ervaring binnen de zorg zijn onze medewerkers gespecialieerd op het gebied van volledige verzorging en technische service aan uw machines. Daarnaast nemen wij als koffieleverancier haar verantwoordelijkheid door zich te committeren aan de Green Deal 3.0.

Lees meer

PRODUCTIEBEDRIJF

Dankzij onze jarenlange samenwerking met verschillende organisaties als DAF, VDL Nedcar en Akzo Nobel, zijn wij goed op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen de industrie.
We bieden oplossingen op maat die zorgen voor een optimale koffiebeleving op het werk waarin we onze producten 24/7 toegankelijk maken voor alle gebruikers.
Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen!

Lees meer

KANTOOR

Bij MAAS bieden wij altijd toegang tot de lekkerste en meest duurzame koffie en thee binnen een uitnodigende omgeving die verbinding tussen medewerkers faciliteert. Een verbinding die cruciaal is voor uw bedrijfscultuur, motivatie en effectieve communicatie.

Om dit te realiseren hebben wij merken en concepten in ons assortiment die bijdragen aan een vitale en stimulerende werkomgeving en volledig kunnen aansluiten op de duurzame doelstellingen van uw organisatie.

Lees meer

OVERHEID

Of u nu kiest voor een koffie die bijdraagt aan een eerlijke prijs voor koffieboeren, betere kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of het minimaliseren van de footprint. Bij MAAS bent u aan zet.

Daarnaast zijn onze koffiemachines volledig op maat te maken met uw eigen wrapping en screensavers. Zo bieden we een uniforme koffiebeleving binnen uw locatie, gebouw of afdeling. Dit zorgt voor een optimale beleving voor uw medewerkers en bezoekers.

Lees meer

MKB

Met een optimale koffiebeleving binnen uw bedrijf, biedt u uw medewerkers een plek om elkaar te ontmoeten, te ontspannen en om energie op te doen.

Bij MAAS bieden wij voor iedere locatie een geschikte machine. Onze machines zijn met veel toewijding en zorg ontwikkeld om de ultieme smaakbeleving voor u te creëren. Op basis van het aantal medewerkers wordt het gemiddelde verbruik voor u berekend en stellen wij uw koffiebeleving samen.

Lees meer

Voor iedere sector de juiste koffiemachine - House of Machines

Bij MAAS zijn we er trots op een uitgebreid productassortiment voor koffiemachines aan te bieden voor diverse sectoren, waaronder de gezondheidszorg, de industrie, de overheid, het onderwijs en het midden- en kleinbedrijf (mkb). Of u nu de productiviteit op de werkplek wilt verbeteren, een gastvrije omgeving wilt creëren of uw koffieservice naar een hoger niveau wilt tillen, onze eersteklas koffiemachines zijn de perfecte oplossing.
Coffee Living Img Coffee Living Img
Wilt u advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact met ons op