“Het ‘even koffie drinken’ bij Micaffè hier op de faculteit geeft een moment van rust”

Ik ben erg blij met Micaffè en mijn collega’s zijn dat ook. De koffie is heerlijk en de bediening kent je al snel bij naam. Het ‘even koffie drinken’ bij Micaffè hier op de faculteit geeft een moment van rust. Afgelopen Kerst hebben we alle collega’s van de Lerarenopleiding een strippenkaart van Micaffè cadeau gedaan. Dit werd met veel enthousiasme ontvangen. Ik zie Micaffè als een grote aanwinst voor de universiteit.

Klaas van VeenHoogleraar directeur Lerarenopleiding GMW, Rijksuniversiteit Groningen

“Het duurt wat langer en dat proeft u”

Na een Europese aanbestedingsprocedure waarbij het zwaartepunt lag bij de smaak en gebruikstest, drinken studenten en medewerkers van Tilburg University sinds 1 januari 2015 Segafredo koffie, thee en choco uit MAAS automaten. Elk kopje koffie wordt vers gezet middels de zogenoemde espressotechniek. Dit duurt weliswaar wat langer dan men gewend was, maar het resultaat mag er dan ook wezen. De kwaliteit van het onmisbare kopje koffie wordt hogelijk gewaardeerd.

De operators van MAAS zorgen er dagelijks voor dat niemand bang hoeft te zijn om zijn of haar bakje troost te moeten missen en zodoende wordt een mogelijke koffie opstand in de boon gesmoord.

Sjef MuldersContractmanager, Tilburg University

“De combinatie van energiezuinige automaten en een UTZ certified koffiemelange sluit perfect aan bij onze duurzaamheidsgedachten”

Na een Europese aanbesteding hebben wij gekozen voor MAAS mede door de prijs / kwaliteitverhouding en de visie van MAAS op de vending markt. Tevens sloot de combinatie van energiezuinige automaten en een Utz certified koffiemelange perfect aan bij de duurzaamheidsgedachten van het UMC Utrecht.

Jan de Bruinmanager voeding & facilitair bedrijf, UMC Utrecht

“Maas en UvA HvA werken integraal samen met studenten”

UvA / HvA hebben voor MAAS gekozen omdat MAAS, ten opzichte van de concullega, de beste prijs- kwaliteitsverhouding neergelegd heeft. Daarnaast met mooie moderne apparatuur voor de dag kwam. MAAS heeft haar bedrijfsvoering voor een deel aangepast aan de wensen van de Universiteit van Amsterdam. Hierdoor wordt er veel flexibeler ingesprongen op wensen en verzoeken. Momenteel bevinden wij ons in het stadium van optimale samenwerking. Er loopt een project waar MAAS en UvA/HvA integraal met elkaar samenwerken. MAAS scoort een goed cijfer in de klantbelevingsonderzoeken en is zeer actief met het uitvoeren van actiepunten ter verbetering van hun en onze doelstellingen.

M.A. HartendorpUniversiteit van Amsterdam

“Duurzaamheid is een gezamenlijke doelstelling”

Door met MAAS in zee te gaan voldoen wij in 1 klap aan de 100% duurzaamheidseisen van de productgroep zoals gesteld op www.pianoo.nl. Als (semi) overheidsinstelling hechten wij hier veel waarde aan:

  • Jaarlijks optimalisatieplan voor een efficiëntere inzet van het automatenpark.
  • Volledig LED uitgeruste machines waardoor er flink op energie wordt bespaard.
  • Automaten voorzien van een spaarstand en stand-by-modus zorgen door ingebouwde intelligentie dat de automaat leert wanneer hij zichzelf uit kan schakelen.
  • Door de ingebouwde watertap hoeven we dit niet apart aan te besteden wat weer ruimte, tijd en energie scheelt.
  • De recyclebare koolstof waterfilters zorgen voor een minimale belasting van het milieu.
  • Kosteloze terugname aan het einde contract en door optiejaren in te bouwen verlengen we ook nog eens de levensduur.
  • 100% Fairtrade koffie in alle automaten.

Dit sluit naadloos aan op onze inkoopdoelstellingen.

Tijmen HoolwerfVU Amsterdam

“MAAS bleek wederom de beste leverancier van koffie-, fris-, snoep- en broodjesautomaten”

In 2014, waren na 10 jaar de koffie-, fris-, snoep- en broodjesautomaten en het betaalsysteem van MAAS aan vervanging toe. Ondanks dat we tevreden waren over de kwaliteit van MAAS hebben we toch een tender bij andere leveranciers uitgezet om zowel de mogelijkheden alsook de prijzen te kunnen vergelijken. Na het vergelijken van alle opties hebben we wederom besloten om voor de komende jaren bij MAAS te blijven. In de kerstperiode van 2014 zijn in 5 dagen alle automaten vervangen. Na een jaar, 1,5 miljoen consumpties en wat kinderziektes kunnen we zeggen dat we geen spijt van deze keuze hebben.

H.W.M. BloemVDL Nedcar

Deel in/met uw netwerk