WIJ ZIJN MAAS
Koffieliefhebbers, dat zijn wij! Wij maken van ieder koffiemoment een echt genietmoment. Wij schenken de beste koffie en thee met lekkere, gezonde tussendoortjes en dranken die wij met zorg hebben geselecteerd. Met het welzijn van de klant én onze medewerkers voorop. Met onze producten maken wij het verschil in het land van oorsprong. IMPACT@ORIGIN noemen wij dat. Dubbel genieten dus!

Wij geven mensen op het werk altijd en overal toegang  tot de lekkerste koffie en thee, snacks en frisdranken. We luisteren naar onze klanten en gaan samen op zoek naar op maat gemaakte oplossingen. We zijn ondernemend, innovatief en willen onze klanten te allen tijde ontzorgen.

 

WERKEN BIJ MAAS
MAAS is de meest duurzame vendingspeler op het gebied van koffie, thee, frisdranken en snacks op het werk. In Nederland werken ruim 600 medewerkers die samen met ons dagelijks IMPACT maken op de werkvloer.

Dit doen wij door iedereen op het werk 24/7 toegang te bieden tot de lekkerste koffie en thee, frisdranken en snacks uit de meest innovatieve en moderne machines. Wij bieden onze medewerkers volop kansen om zich te ontwikkelen. We zijn zeer ondernemend, innovatief en altijd service- en klantgericht.

DE FUNCTIE
Ter versterking van de afdeling Techniek, Machines & Technologie zijn wij per direct op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie: medewerker Service Desk

Als medewerker Service Desk ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van het team Operations buitendienst door middel van het beheren en uitvoeren van administratieve en operationele deelprocessen.

 

JOUW TAKEN BESTAAN UIT:
– Het aannemen, registreren en terugkoppelen van storingsmeldingen of klachten van klanten;
– Het analyseren en oplossen, in overleg met de afdeling IT en diverse leveranciers, van problemen rondom de ondersteunende systemen van de processen;
– Het verzorgen van operationele analyses en rapportages;
– Het continu monitoren van SLA responstijden van storingsmeldingen en waar nodig bijsturen zodat SLA afspraken gehaald worden;
– Het verhogen van de performance/beschikbaarheid van de machine door het uitvoeren van analyses.

 

DE IDEALE KANDIDAAT:
Is een kandidaat met goede communicatieve vaardigheden die in het bezit is van een MBO-diploma. Je hebt goede kennis van interne bedrijfsprocessen en de verwerking daarvan in SAP ( of een vergelijkbaar ERP-pakket). Daarnaast heb je ervaring met planningsystemen en ervaring met werken in Word en Excel.  Tot slot ben je probleemoplossend, nauwkeurig, accuraat en een echte teamspeler.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU:
– Een aantrekkelijk salaris
– Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
– Interne en externe opleidingsmogelijkheden
– Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
– Informele werksfeer

 

INTERESSE IN DE VACATURE?
Stuur dan jouw Curriculum Vitae met motivatie per e-mail naar de afdeling HR t.a.v. Ton Snelder, HR Director MAAS, via werken@maas.nl .

Advies op maat?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
neem direct contact op