Afdeling Machine Logistics te Son

In de werkplaats komen onze automaten vanaf fabriek binnen. Dit zijn veelal verschillende koffieautomaten maar ook snoep- en frisdrankautomaten worden geleverd. Het is aan jou en je collega’s om deze automaten te installeren en prepareren conform de wensen en afspraken die met de klant gemaakt zijn. Dit zodat de klant na de installatie direct kan genieten van een lekker kopje koffie.

Je komt te werken in een team van ca 20 collega’s, waarvan er 8 werkzaam zijn in de werkplaats.

Ter versterking van deze afdeling zijn wij op zoek naar een

INSTALLATIE MEDEWERKER WERKPLAATS

37,5 uur per week

 

Meer specifiek bestaan je taken uit:

  • het installeren en aansluiten van de extra appara­tuur op de automaten. Denk hierbij aan koelunits, betaalsystemen en interactieve touchscreens;
  • het installeren van nieuwe software en instellingen op de automaten;
  • het ijken en op smaak afstellen van automaten;
  • het refurbishen van gebruikte apparatuur en automaten;
  • het zelfstandig diagnosticeren en oplossen van technische storingen aan de apparatuur.

De ideale kandidaat:

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde opleiding op LBO niveau en bij voorkeur in een technische richting. Het is een pré als je je opleiding hebt aangevuld met enige werkervaring in een technische (onderhouds)functie of onderdelen assemblage.

Heb je geen technische opleiding? Geen probleem, maar enig technisch inzicht is wel een vereiste.

Je vindt het dan ook leuk om te sleutelen en om met je handen bezig te zijn. Je hebt een praktisch oplossend vermogen waarmee je zelfstandig te werk gaat, maar je vindt het ook leuk om in een team te werken. Daarnaast beschik je over een flexibele instelling.

TREAT YOURSELF WELL

MAAS is continu in beweging. Nieuwe klanten, merken en innovaties. Als je bij ons werkt, maak je IMPACT! Wij bieden jou een veelzijdige functie binnen een dynamische en no-nonsense omgeving. MAAS biedt jou de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Een goed pakket arbeidsvoorwaarden is daarbij vanzelfsprekend. En uiteraard drink je dagelijks de lekkerste koffie en thee!

Interesse?

Wil jij onderdeel worden van ons team en samen zorgen voor de beste automaten en koffiebeleving bij onze klanten, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je cv met motivatie naar Suzanne Rustige, HR Functionaris MAAS, hrm@maas.nl en wellicht drinken we snel een kop koffie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.