INSTALLATIE ENGINEER

FULLTIME

ZWOLLE E.O.

Ter versterking van de afdeling Machine Logistics zijn wij op zoek naar een

  

INSTALLATIE ENGINEER

37,5 uur per week / Regio Zwolle

  

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de plaatsing, verplaatsing en afkoppeling van automaten bij de klanten. Dit zijn veelal verschillende koffieautomaten maar ook snoep- en frisdrankautomaten worden geplaatst.

De automaten komen in onze werkplaats in Son binnen waar ze geprepareerd worden. Vervolgens worden ze naar de klant getransporteerd en daar zorg jij er vervolgens voor dat ze daadwerkelijk geplaatst, geïnstalleerd en aangesloten worden. Maar ook als automaten verplaatst moeten worden, zul jij dit begeleiden.

Na jouw installatie kan de klant direct genieten van een lekker kopje koffie.

 

Meer specifiek bestaan je taken uit:

  • het begeleiden en implementeren van verschillende projecten;
  • het installeren en aansluiten van de appara­tuur op de elektra en watervoorziening;
  • het aansluiten en testen van betaalsystemen;
  • software en hardware matig upgraden van de machines bij verschillende klanten;
  • het verstrekken van (technische) instructies aan de klant zoals de wer­king en de omgang met de automaat;
  • het zelfstandig diagnosticeren en oplossen van technische storingen aan de automaat;
  • het rapporteren over de uitgevoerde werkzaamhe­den, storin­gen, pro­blemen, etc., alsme­de meedenken over struc­turele oplossingen van problemen;
  • het, indien nodig, verrichten van werkzaamheden in de werkplaats in Son.

De ideale kandidaat:

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde opleiding LTS Electronica. Het is een pré als je je opleiding hebt aangevuld met enige werkervaring in een technische (onderhouds)functie.

Je vindt het leuk om te sleutelen en om met je handen bezig te zijn, bent klachtgericht en je hebt een praktisch oplossend vermogen waarmee je zelfstandig te werk gaat. Daarnaast beschik je over een flexibele instelling.

Bij voorkeur ben je woonachting rondom Zwolle.

 

 Wat bieden wij je:

MAAS is continu in beweging. Nieuwe klanten, nieuwe innovaties, mensen die doorgroeien. De verscheidenheid aan apparatuur en onderdelen zorgt voor een grote afwisseling in je werkzaamheden. Werken bij MAAS biedt jou een leuke functie binnen een dynamische en no-nonsense omgeving. En tenslotte, je drinkt dagelijks de lekkerste koffie of thee.

Interesse?

Wil jij onderdeel worden van ons team en samen zorgen voor de beste automaten en koffiebeleving bij onze klanten, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je cv met motivatie naar de afdeling HRM via werken@maas.nl en wellicht drinken we snel een kop koffie!

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.