IMPLEMENTATIE MANAGER

Fulltime

HOOFDKANTOOR

Son

Afdeling Sales Existing Business Hoofdkantoor Son

Ter versterking van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Implementatie Manager

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het “Turn-Key’ implementeren en opleveren van projecten. “Tijdig en correct” zijn hierin key! Je hebt gedurende de projectfase veelvuldig overleg met de klant (opdrachtgever) en stuurt daarbij de leden van het projectteam aan. Tevens heb je veel contact met de leveranciers.

In deze functie rapporteer je aan de Sales Director.

Wat verwachten we van je?

Je kunt goed leidinggeven, jouw kerntaak is tenslotte leiding hebben over meerdere projecten tegelijkertijd. Je hebt sterke sociale vaardigheden, je gaat samenwerken met allerlei soorten mensen, van ‘grote bazen’ tot bouwvakkers, en dat vereist verschillende manieren van communiceren. Je staat dan ook stevig in je schoenen.

Je houdt het overzicht en kan efficiënt plannen. Je communiceert de planning per project intern in een wekelijks ritme en communiceert tijdens het project van A t/m Z met de klant en het projectteam wat de milestones en deadlines zijn. Je bent een people manager. De mensen die je aanstuurt, moet je kunnen motiveren om goed hun best te doen (resultaat gericht). Je zorgt er voor dat iedereen ook onderling goed met elkaar samenwerkt (winnaars mentaliteit). Het creëren van een sterk teamgevoel is daarbij erg belangrijk.

Je hebt doorzettingsvermogen. Als het project uit dreigt te lopen of er doen zich problemen voor, is het belangrijk dat jij als Implementatiemanager niet bij de pakken neer gaat zitten, maar je schouders eronder zet en door blijft gaan. Zo motiveer je ook weer je team (voorbeeld functie, focus op succes). Je kunt goed improviseren. Elk project is anders en je kunt dus niet terugvallen op routine. Onverwachte situaties kunnen zich overal voordoen en improvisatietalent is zeer handig. Je hebt een sterk analytisch vermogen en zeer goede projectmanagement skills. De verschillende onderdelen en fases waaruit een project bestaat, moet je goed kunnen overzien en van elkaar onderscheiden, zodat elk onderdeel de aanpak krijgt die het nodig heeft.

Opleiding en ervaring

Je bent een enthousiaste kandidaat met een HBO opleiding in de richting techniek of bedrijfskunde, die ervaring heeft opgedaan in een vergelijkbare functie.

TREAT YOURSELF WELL

MAAS is continu in beweging. Nieuwe klanten, merken en innovaties. Als je bij ons werkt, maak je IMPACT! Wij bieden jou een veelzijdige functie binnen een dynamische en no-nonsense omgeving. MAAS biedt jou de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Een goed pakket arbeidsvoorwaarden is daarbij vanzelfsprekend. En uiteraard drink je dagelijks de lekkerste koffie en thee!

Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je cv met motivatie naar S. Rustige, HR Functionaris MAAS, hrm@maas.nl

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.