EEN GRATIS LUXE BROOKLYN KOFFIEMACHINE

Al BIJ 75 CONSUMPTIES PER DAG KUNT U GEBRUIK MAKEN VAN DEZE AANBIEDING

U betaalt géén kosten voor de koffiemachine en voor het all-in service pakket inclusief arbeidsloon, voorrijkosten- en onderdelen*. Het enige wat u hoeft te doen, is een minimale hoeveelheid van 150 kilogram espresso koffiebonen afnemen (per machine, per jaar), plus de bijbehorende condimenten zoals bekers, suiker, creamers etc.

Deze aanbieding is inclusief jaarlijks preventief onderhoud en een kwaliteitscheck. Tijdens dit bezoek wordt ook het BRITA waterfilter vervangen (dit wordt aan u doorbelast á €141,00). U bent dus altijd verzekerd van een goed werkende koffiemachine en een heerlijke kop koffie, espresso of romige cappuccino.

*Deze aanbieding is geldig bij een contractduur van 6 jaar. Heeft u binnen de overeengekomen contractduur van 6 jaar het afnamevolume niet gerealiseerd, dan wordt de overeenkomst verlengd tot het minimale afnamevolume is behaald.

Heilige Boontjes
Dankzij een compositie van diverse smaakelementen is dit feestje van Midden en Zuid-Amerikaanse koffies die elkaar versterken tot een harmonie voor puur genot. Natuurlijk 100% Arabica en Fairtrade gecertificeerd.

Segafredo Tiktak Mountain High
Deze Italiaanse espresso A-merk koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd en afkomstig uit Centraal-Amerika. De blend van 100% Arabica bonen kent een rijk karakter aan geurtinten zoals honing, vanille, noten en anijs in combinatie met pure chocolade, koekkruiden en een aangename rinsheid van citrus.

BLENDSTAR Premium Firmly Roasted
Een uitgesproken espressoblend van 100% Arabica bonen van topkwaliteit, afkomstig uit de Zuid-Amerikaanse hooglanden en Rainforest Alliance gecertificeerd. Dankzij het kort maar krachtig branden, blijven de fruitige, frissen en bloemige aroma’s van de boon optimaal behouden en heeft deze koffie een milde afdronk.

Smit&Dorlas Chopin melange
Krachtig en vol van smaak, mede door de verwerking van hoogwaardige Arabica koffie. Door de combinatie van Hoogland Arabica’s uit Peru en een kleine hoeveelheid van de beste gepolijste Robusta’s uit Vietnam ontstond deze mooie, afgeronde en rijke espresso koffie. Hij voelt heel vol aan door zijn romige karakter en is Rainforest Alliance gecertificeerd.

BLCK Smooth
Ontdek de ronde verfijnde blend van BLCK Espresso Smooth, gemaakt van alleen de best geselecteerde koffiebonen uit de hooglanden van Latijns-Amerika, Afrika en Azië.  Ervaar de rijke smaak van deze unieke blend met tonen van melkchocolade en een vleugje citroen. Deze allemansvriend met een zachte afdronk zorgt voor een unieke koffiesensatie en kan gedurende de gehele dag gedronken worden.

BIJ HET GEKOZEN MERK KOFFIEBONEN HOREN DE VOLGENDE WRAPPINGS

MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Deel in/met uw netwerk