GRAPHIC DESIGNER BIDMANAGEMENT

Fulltime

HOOFDKANTOOR

Son

Ter vervanging in verband met zwangerschapsverlof binnen de afdeling Bidmanagement zijn wij per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Graphic Designer

Als Graphic Designer binnen de afdeling Bidmanagement ben je creatief betrokken bij offertetrajecten en ben je verantwoordelijk voor het design van diverse activatie acties en promoties.

Meer specifiek bestaan de werkzaamheden uit:

  • Het maken van ondersteunende visuals voor offertedocumenten;
  • Digital Asset Management;
  • Het opmaken van POS-materialen, zoals posters, flyers en wobblers;
  • Het opmaken van productverpakkingen

De afdeling bestaat uit één Graphic Designer Bidmanagement welke jij gaat vervangen en je werkt samen met een drietal Bidmanagers en een Teamleider Bidmanagement waar je in deze functie aan rapporteert.

Wij zoeken:

Een enthousiaste kandidaat met een afgeronde grafische opleiding en aantoonbare succesvolle werkervaring van minimaal twee jaar in een vergelijkbare functie. Je hebt o.a. ervaring met het vormgeven van voorstellen, offertes en tenders.

Je hebt ervaring met Microsoft-programma’s Word, Excel, Publisher en PowerPoint. Daarnaast heb je een zeer goede beheersing van de Adobe producten Illustrator, Photoshop en Indesign. Tenslotte heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Persoonlijke competenties:                    

  • je organiseert je werk efficiënt, behoudt overzicht en werkt goed samen in een team;
  • je weet van aanpakken en bent resultaatgericht;
  • je bent commercieel ingesteld en daarnaast ben je creatief, flexibel, een doorzetter, pragmatisch en heb je een ondernemersmentaliteit;
  • je kijkt over muren heen en beschikt over affiniteit met de overige bedrijfsdisciplines.

TREAT YOURSELF WELL

MAAS is continu in beweging. Nieuwe klanten, merken en innovaties. Als je bij ons werkt, maak je IMPACT! Wij bieden jou een veelzijdige functie binnen een dynamische en no-nonsense omgeving. MAAS biedt jou de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Een goed pakket arbeidsvoorwaarden is daarbij vanzelfsprekend. En uiteraard drink je dagelijks de lekkerste koffie en thee!

Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je cv met motivatie én twee representatieve voorbeelden van je werk naar Jaimy Alofs, HR Functionaris MAAS via werken@maas.nl

Indien je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek, vragen wij je om een open indesign document mee te nemen.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.