Full service

MAAS kan uw organisatie volledig ontzorgen door het verzorgen van alle eet & drink behoeften van uw gebruikers. We richten, in overleg met u, de verschillende ruimtes in met de juiste vending machines, die een variatie aanbieden van warme & koude dranken met gezonde, goede en gewoon lekkere tussendoortjes. MAAS levert machines, waar de consument zelf koffie, thee, fris of een snack uit kan verkrijgen. Onze operators komen dagelijks de machines bijvullen, controleren en schoonmaken. Zij zorgen ervoor dat alles werkt en er weer netjes uitziet. Het is ons streven om te zorgen dat de machines altijd werken. Onze machines hebben dan ook een uptime van minimaal 98,5%. Bij storingen staat onze technische service tot uw dienst. MAAS levert maatwerk. Samen met u bekijken we welke service het beste past.

Operating service

In Nederland zijn elke dag meer dan 400 MAAS operators onderweg om meer dan 2500 locaties te bedienen. Ze verzorgen warme drankenautomaten, snackautomaten en frisdrankautomaten door bij te vullen, schoon te maken en te onderhouden. De operators van MAAS zijn technisch geschoold en kunnen, indien zich een storing zou voordoen, deze zelf snel verhelpen. Zo zorgen wij ervoor dat de gebruikers altijd onbezorgd kunnen genieten van alle warme & koude dranken met gezonde, goede en gewoon lekkere snacks.

Certified Coffee Experts

Naast full service zijn er ook opties om uw koffiemachines zelf te verzorgen. Voor training bij eigen verzorging worden door ons de Certified Coffee Experts ingezet. Deze gecertificeerde Coffee Experts kunnen met u zorgen dat uw eigen verzorging van een kwalitatief niveau is. Daarnaast zijn onze Certified Coffee Experts in staat om uw koffiemachines qua smaak en beleving naar uw eigen wensen af te stellen.

Betrouwbaarheid gegarandeerd!

Onze machines garanderen een beschikbaarheid van minimaal 98,5%. Dat is een feitelijk ervaringsgetal waar we trots op zijn. Wij streven echter naar 100%. Dat is onze ambitie. Wij kunnen betrouwbaarheid garanderen omdat onze machines zijn ontwikkeld met de meest innovatieve technieken. Zo zijn onze vendingautomaten online te volgen, waardoor veel storingen sneller opgelost kunnen worden. Daarnaast kunnen storingen door onze telefonische helpdesk worden verholpen. Mocht dat niet lukken, dan zijn onze capabele monteurs met een landelijke dekking, 24/7 snel ter plaatse.