COMMERCIEEL CONTRACTMANAGER

FULLTIME

HOOFDKANTOOR SON

Afdeling Contractmanagement Hoofdkantoor Son

Ter versterking van deze afdeling zijn wij per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

COMMERCIEEL CONTRACTMANAGER

De functie

De meerjarige contracten met de klanten vragen om een pro-actief commercieel en financieel beheer. Doel daarbij is het realiseren van een optimaal rendement in combinatie met voordeel voor de klant. De afdeling Contractmanagement speelt daarin een centrale rol. In deze functie ben je de financiële ‘spin in het web’ met commerciële feeling.

Na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor een eigen klantportefeuille. Je vervult een centrale rol binnen het klantenteam dat verder bestaat uit collega’s van Operations en Commercie. Naast het onderhouden van contacten met de klant, werk je ook nauw samen met je team en andere collega’s van diverse afdelingen en op verschillende niveaus. Kortom, samen zorg je voor commercieel succes!

In deze functie rapporteer je aan de Manager Sales Control.

 

Meer specifieke taken en verantwoordelijkheden in je functie zijn:

  • het beheren van de contractdata en het facturatieproces in het bedrijfsbesturingssysteem SAP;
  • het sturen en bewaken van de financiële contractafspraken met de klanten;
  • tezamen met de accountmanagers sturen en bewaken van de rendementsontwikkeling en risicobeheersing van de portefeuille;
  • het onderhouden van de klantcontacten vanuit kantoor en indien nodig bij de klant;
  • het opstellen en controleren van calculaties bij offertetrajecten;
  • het maken van periodieke P & L analyses, rapportages, prognoses en verbetervoorstellen;
  • het informeren, adviseren en ondersteunen van de Accountmanagers.

Wij zoeken:

Een enthousiaste kandidaat met minimaal een afgeronde HBO-opleiding op, financieel, bedrijfseconomisch of bedrijfskundig gebied en ervaring in een zelfstandige functie op het snijvlak van financiën, operatie en commercie.

Je hebt een uitstekend analytisch vermogen en cijfermatig inzicht en hebt hierbij het vermogen om analyses om te zetten in concrete acties. Daarnaast ben je pro-actief, werk je accuraat en heb je uitstekende commerciële vaardigheden. Bovendien heb je affiniteit met commercie!

TREAT YOURSELF WELL

MAAS is continu in beweging. Nieuwe klanten, merken en innovaties. Als je bij ons werkt, maak je IMPACT! Wij bieden jou een veelzijdige functie binnen een dynamische en no-nonsense omgeving. MAAS biedt jou de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Een goed pakket arbeidsvoorwaarden is daarbij vanzelfsprekend. En uiteraard drink je dagelijks de lekkerste koffie en thee!

Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je cv met motivatie naar de afdeling HRM via werken@maas.nl

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.