MEDEWERKER TELEFONISCHE VERKOOP

HOOFDKANTOOR SON

Afdeling Commerce Hoofdkantoor Son

Ter versterking van deze afdeling zijn wij per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

MEDEWERKER TELEFONISCHE VERKOOP

PARTTIME of FULLTIME (uren in overleg)

Als Medewerker Telefonische Verkoop ben jij verkoop gedreven en weet je op basis van jouw enthousiasme, doorzettingsvermogen en motivatie meer sales te genereren.

Ondersteund door marketingacties zorg je voor een grotere of andere productafname bij onze klanten. Middels het voeren van professionele, commerciële gesprekken met (potentiële) klanten maak je kwalitatieve bezoekafspraken voor de accountmanagers. Je bent erg gedreven om onze diensten en het productassortiment van koffie, thee, frisdranken en snacks te verkopen. Daar waar een ander stopt, ga jij door. Uiteraard is het ook je verantwoordelijkheid om alles correct te administreren, zowel intern als richting de klant.

Het gaat om outbound bellen en aan de werkzaamheden worden targets gekoppeld waarmee je een bonus kunt behalen!

Jij maakt het contact met de klant en daarmee het verschil voor MAAS!

In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur.

Wat breng je hiervoor mee?

 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat die ervaring heeft met outbound sales bellen in een B2B (zakelijke) omgeving. Je kan en wil prestatie- en oplossingsgericht werken, bent zelfstandig en neemt graag initiatief. Je bent erg gemotiveerd om door middel van kwalitatieve gesprekken bij te dragen aan de sterke groei van onze organisatie en je hebt dan ook de ambitie om de beste verkoper te worden.

TREAT YOURSELF WELL

MAAS is continu in beweging. Nieuwe klanten, merken en innovaties. Als je bij ons werkt, maak je IMPACT! Wij bieden jou een veelzijdige functie binnen een dynamische en no-nonsense omgeving. MAAS biedt jou de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Een goed pakket arbeidsvoorwaarden is daarbij vanzelfsprekend. En uiteraard drink je dagelijks de lekkerste koffie en thee!

Interesse?

Denk jij het nieuwe commerciële top talent te zijn dat wij zoeken en wil je een positieve bijdrage leveren aan een winnend telesales team?  Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je cv met motivatie naar de afdeling HRM via werken@maas.nl

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel in/met uw netwerk