ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PROJECTBUREAU (SON)

Fulltime

HOOFDKANTOOR

Son

Ter versterking van de afdeling Technical Operations Projectbureau zijn wij per direct op zoek naar een kandidaat voor de functie van:

Administratief Medewerker Projectbureau

Als Administratief Medewerker Projectbureau ben je verantwoordelijk voor verwerken van ingelegde orders in SAP en zorg je ervoor dat de samenwerking tussen het projectbureau, de werkplaats en de transporteur optimaal verloopt. Je hebt hierbij veelvuldig intern contact met je collega’s zoals onder andere de Projectmanagers, Front- en Backofficemedewerkers, de Projectplanners en de werkplaats. Extern heb je met name contact met de transporteur of met de klant.

Meer specifiek bestaan je werkzaamheden uit:

  • Het administratief verwerken van ingelegde orders in SAP;
  • De administratieve werkvoorbereiding van de Werkplaats;
  • Het onderhouden van contacten met Projectmanagers voor het afstemmen van data voor plaatsingen en eventuele uitzonderingen.
  • Het onderhouden van contact met de afdeling Front Office m.b.t. de relevante commerciële informatie van projecten.
  • Het onderhouden van contact met de Backoffice Medewerker / Plaatsingsplanner over de status van het productieproces.

Wij zoeken:

Een enthousiaste kandidaat met een afgeronde MBO opleiding, danwel een door opleiding en administratieve binnendienstfunctie en hebt kennis van geautomatiseerde systemen zoals SAP en CRM- systemen.

Je bent communicatief, klantgericht en organiseert je werk praktisch en oplossingsgericht. Je vindt het leuk om te schakelen tussen diverse interne en externe partijen en je krijgt er energie van om de orderflow in goede banen te leiden en tot een goed einde te brengen.

TREAT YOURSELF WELL  

MAAS is continu in beweging. Nieuwe klanten, merken en innovaties. Als je bij ons werkt, maak je IMPACT! Wij bieden jou een veelzijdige functie binnen een dynamische en no-nonsense omgeving. MAAS biedt jou de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Een goed pakket arbeidsvoorwaarden is daarbij vanzelfsprekend. En uiteraard drink je dagelijks de lekkerste koffie en thee!

Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je cv met motivatie naar de afdeling HRM via werken@maas.nl

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.