ALWAYS BARISTA QUALITY

Het belang van goede koffie op het werk heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen. Medewerkers drinken thuis en in de horeca steeds meer koffie van hoge kwaliteit en dat willen ze op het werk ook. Ook uw gasten wilt u goede kwaliteit aanbieden, want de relatie met uw klanten en bezoekers is essentieel voor uw organisatie.

Wilt u ook hoge kwaliteit koffie op het werk? Een stevige espresso of een heerlijke latte macchiato met een to-go beker? Dat kan nu met het MAAS coffeestation concept.

UNIEKE REDENEN OM VOOR EEN LUXE COFFEESTATION TE KIEZEN

 1. KWALITEIT
  Onze luxe coffeestations spelen in op de vraag naar meer kwalitatieve koffie en thee. Speciaal voor op het werk heeft MAAS dan ook verschillende koffie opstellingen ontwikkeld, waar kwaliteit en beleving centraal staan! U kunt eenvoudig uw koffieaanbod een upgrade geven!
 2. Merkkeuze
  U heeft bij onze luxe coffeestations de keuze uit de meest hoogwaardige A-merken koffie en thee. Ons A-merk BLENDSTAR is hiervoor uitsluitend verkrijgbaar in out-of-home!
 3. impact@origin
  Met het merk BLENDSTAR Single Origin haalt u middels het IMPACT@ORIGIN label de meest duurzame koffie in huis. U draagt hiermee bij aan de economie in Ethiopië, omdat deze bonen daar gebrand en verpakt worden.  Met IMPACT@ORIGIN wordt dus een deel van de waardeketen permanent verplaatst naar het land van oorsprong!
 4. Maatwerk
  U kunt zelf bepalen hoe uw koffievoorziening eruit komt te zien met keuze uit diverse achterwanden en merken. Tevens zijn onze machines te customizen met uw eigen posters en afbeeldingen, wrappings en zelfs verwisselbare zijwanden. Bij MAAS bent u aan zet!
 5. Winstmodel
  Met luxe coffeestations maakt u van uw kostenpost een opbrengstenpost! MAAS ontzorgt u 24/7 met de meest exclusieve kwalitatieve koffies op uw locaties en u ontvangt daarvoor een bonus van MAAS!

Deel in/met uw netwerk