GEBRUIKSGEMAK EN MODERN DESIGN

Bent u op zoek naar de beste en betrouwbaarste machines die ook nog eens de lekkerste koffie en thee leveren en een breed assortiment bieden? Onze machines garanderen een beschikbaarheid van minimaal 98,5%. Dat is een feitelijk ervaringsgetal waar we trots op zijn. En welke koffie- of theebeleving u ook wenst, MAAS heeft altijd en overal een passende oplossing voor. Of het nu voor op het werk, op school of in het ziekenhuis is, MAAS levert maatwerk en de hoogste kwaliteit.  U kunt bij ons leasen, huren of kopen. Met of zonder dagelijkse verzorging, maar altijd met uitstekende technische service.

De visie van MAAS om iedereen altijd en overal een kwalitatieve kop koffie aan te bieden, vraagt om technologische expertise. MAAS maakt dit mogelijk door gebruik te maken van de meest moderne en innovatieve vending technologie. Daarnaast bieden wij 24/7 toegang tot een gevarieerd en gezond fris en snack aanbod.

De Internet of Things (IoT) maakt het daarbij mogelijk interactief om te gaan met de consument en deze te benaderen op een persoonlijke manier.