Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

SERVICE OPERATOR M/V

VOOR VERSCHILLENDE REGIO’S ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR HET VISITEKAARTJE VAN MAAS!

FULLTIME VACATURES (37,5 uur per week)


– Rotterdam

– Leiden

– Eindhoven

– Tilburg

– Breda

– ‘s-Hertogenbosch

– Amsterdam

PARTTIME VACATURES 

– Sittard/Geleen. Ca 15-22 uur per week / Ca 3 – 4,5 uur per dag

WEEKENDKRACHT  

– Maastricht: 4 uur op zaterdag en 4 uur op zondag, 1 keer in de 2 weken.

– Maastricht / Sittard / Heerlen: 7,5 uur per dag op zaterdag  en 7,5 uur dag op zondag.

TIJDELIJKE VACATURES TER VERVANGING VAN ZIEKTE VOOR DE DUUR VAN EEN AANTAL MAANDEN

– Geen

Jouw dienst is begonnen. Allereerst drink je natuurlijk zelf een lekker kopje koffie of thee, voordat je aan je dag begint. Is er nog genoeg koffie, thee, suiker en melk op voorraad? Je zorgt dat de voorraad weer op peil is. Dan kun je beginnen met het verzorgen van de automaten die aan jou zijn toegewezen. Een consument wil nog graag een kopje koffie, met jouw klantvriendelijke instelling geef jij hem nog snel een heerlijk kopje, voordat je de automaat gaat verzorgen. Dan krijgt je een melding van een storing aan een andere automaat in het gebouw. Jij blijft rustig, rond je werkzaamheden aan de automaat af en gaat daarna meteen de storing verhelpen. Tijdens de pauze het is druk bij de automaat, jij maakt gezellig een praatje met de consumenten. Je dienst gaat snel voorbij, je zegt de klant gedag en je bent klaar.

Wat ga je doen: 

Als Service Operator ben jij het visitekaartje van MAAS. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de warme drankenautomaten of eventueel ook de snack- en frisautomaten bij je vaste klanten. Dit doe je door het reinigen, bijvullen en onderhouden van de machines, het voorkomen en verhelpen van kleine storingen en het verrichten van administratieve taken.

Je onderhoudt de contacten met de klanten en de consumenten. Je zorgt er voor dat iedereen elke dag de lekkerste koffie en thee kan drinken! Een dienstreport hoeft niet ingevuld te worden, je PDA registreert je werkzaamheden automatisch. Je draait diensten volgens een vast rooster, maar een flexibele instelling is wel belangrijk. De meeste diensten zijn 37,5 uur per week, soms ook minder. Check hiervoor de vacatures.

Het is belangrijk dat je:

  • Graag zelfstandig werkt, betrouwbaar bent en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt;
  • Representatief bent en een verzorgde uitstraling hebt;
  • In een goede fysieke gesteldheid bent en van aanpakken weet;
  • Een  technisch en administratief inzicht hebt op LBO niveau;
  • Een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal en communicatief vaardig bent;
  • In bezit bent van een rijbewijs B en een auto;
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen en  geen bezwaar hebt tegen eventuele screenings bij diverse klanten;

Maar bovenal: Je vindt het leuk  om het visitekaartje te zijn door gast- en klant gericht bezig te zijn, je hebt dan ook een groot gevoel voor dienstverlening en aantoonbare ervaring in een dienstverlenende functie.

Wat bieden wij je:

MAAS is continu in beweging. Nieuwe klanten, nieuwe innovaties, mensen die doorgroeien. Werken bij MAAS biedt jou een zelfstandige, dienstverlenende functie binnen een dynamische en no-nonsense omgeving, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je cv met motivatie naar S. Rustige, HR Functionaris MAAS, hrm@maas.nl

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel in/met uw netwerk

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.