Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

JR. ACCOUNT MANAGER

38,75 uur per week

NOORD / NOORD OOST NEDERLAND

APELDOORN E.O.

Afdeling Sales

Het New Business Team bestaat uit 13 enthousiaste sales professionals die dagelijks prospects adviseren in vending concepten. Het team is verdeeld in large prospects en MKB prospects die daarnaast ondersteuning krijgen van een Bid-team.

Ter versterking van deze afdeling zijn wij per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Jr. Account Manager (Noord- Noordoost Nederland)
Als Jr. Account Manager maak je een analyse van de aan jou toegewezen prospects in de regio Noord & Noordoost Nederland en stel je je plan van aanpak hier op af. Je creëert ingangen door te bellen en gaat proactief op zoek naar nieuwe kansen door beurzen te bezoeken of andere netwerkactiviteiten te ontplooien. Uiteindelijk weet je verbinding te maken met de juiste contactpersonen en beslissers, veelal managers op inkoop, facilitaire diensten of directieleden.

Je bouwt in het MKB-segment (<250 medewerkers) een relatie op en wordt voor hen een serieuze (sparring)partner op het gebied van ‘vending’: vendingmachines voor warme dranken, frisdranken en snacks. Door continue met hen in contact te blijven en mee te denken, ben je in staat de uitvraag al in de richting van de innovatie oplossingen van MAAS te sturen. Op het moment dat jouw prospect behoefte heeft aan een nieuw contract zit jij top of mind, ben je de concurrentie een stap voor en sluit je de deal! Een groot zelf startend vermogen, koude acquisitie en het willen werken met een CRM pakket is dus een vereiste in je job. Je wordt hierbij ondersteund door de marketingafdeling. Het is echter aan jou om de gehele, interne operatie te ‘managen’ zodat jouw projecten soepel en gestructureerd verlopen, jij je deadlines haalt en de prospect ook kunt garanderen dat hij of zij krijgt wat afgesproken is.

Met een duurzaam en verantwoord productenpakket zorg je dat alle medewerkers kunnen genieten van de vernieuwende concepten van MAAS. Een hogere medewerkerstevredenheid biedt immers een toegevoegde waarde op de productiviteit. Het ultieme doel van deze vorm van consultative en value-based selling is niet alleen een tevreden klant, maar ook een tevreden eindgebruiker.

Wie verwachten wij?
Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in het behalen van new business; jagen is leuker dan beheren. Je bent een energieke, representatieve persoonlijkheid met een ondernemende mindset; je laat niet los totdat het doel bereikt is. Van nature ben je communicatief sterk, hebt een verbindend karakter en je kunt moeiteloos kunnen schakelen op alle niveaus. Je hebt een gezonde dosis discipline en assertiviteit en neemt graag initiatief. Je bent creatief in het vinden van oplossingen en bent een echte netwerker die gewend is om in teamverband te werken. Je hebt geen 09.00-17.00 mentaliteit en het is een pré als je kennis hebt van de vendingmarkt.

Werkgebied/ standplaats
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de regio Noord-Noordoost Nederland en werk je veelal vanuit huis. Wekelijks ben je wel minimaal een dag aanwezig het op hoofdkantoor van MAAS (gevestigd in Son, nabij Eindhoven). Je woont bij voorkeur in de omgeving van Apeldoorn.

Wat bieden wij je?

   • een passend salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
   • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: een prima pensioenregeling, een goede onkostenvergoeding en 25 + 5 vakantiedagen;
   • een bonusregeling o.b.v. je persoonlijke prestaties;
   • doorgroeimogelijkheden afhankelijk van je prestaties;
   • een auto passend bij de functie, laptop en telefoon van de zaak.

Maas biedt jou een zelfstandige functie binnen een dynamische en no-nonsense omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om vorm te kunnen geven aan jouw functie.

 

Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je cv met motivatie naar Suzanne Rustige, HR Functionaris MAAS, hrm@maas.nl

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.