EEN GRATIS LUXE BROOKLYN KOFFIEMACHINE

Al BIJ 75 CONSUMPTIES PER DAG KUNT U GEBRUIK MAKEN VAN DEZE AANBIEDING

U betaalt géén kosten voor de machine en voor het all-in service pakket inclusief arbeidsloon, voorrijkosten- en onderdelen. Het enige wat u hoeft te doen, is een minimale hoeveelheid van 150 kilogram espresso koffiebonen afnemen (per machine, per jaar), plus de bijbehorende condimenten zoals bekers, suiker, creamer etc.

Deze aanbieding is inclusief jaarlijks preventief onderhoud en een kwaliteitscheck. Tijdens dit bezoek wordt ook het BRITA waterfilter vervangen (dit wordt aan u doorbelast á €141,00). U bent dus altijd verzekerd van een goed werkende machine en een heerlijke kop koffie, espresso of romige cappuccino.

Deze aanbieding geldt bij een contractduur van 6 jaar. Heeft u binnen de overeengekomen contractduur van 6 jaar het afnamevolume niet gerealiseerd, dan wordt de overeenkomst verlengd tot het minimale afnamevolume is behaald.

Blendstar Firmly
Een uitgesproken espressoblend van 100% Arabica bonen van topkwaliteit, afkomstig uit de Zuid-Amerikaanse hooglanden en RA gecertificeerd. Dankzij het kort maar krachtig branden, blijven de fruitige, frissen en bloemige aroma’s van de boon optimaal behouden en heeft deze koffie een milde afdronk.

Segafredo Mountain High
Deze Italiaanse espresso A-merk koffie is RA gecertificeerd en afkomstig uit Centraal-Amerika. De blend van 100% Arabica bonen kent een rijk karakter aan geurtinten zoals honing, vanille, noten en anijs in combinatie met pure chocolade, koekkruiden en een aangename rinsheid van citrus.

Peeze Mex-eco
De bonen uit Honduras, Peru, Ethiopië en Indonesië maken van deze koffie een ware ontdekkingsreis. De Indonesische bonen zorgen voor een kruidige smaak en beïnvloeden het krachtige smakenpallet. 100% klimaatneutraal geproduceerd, FairTrade en EKO gecertificeerd.

Heilige Boontjes
Dankzij een compositie van diverse smaakelementen is dit feestje van Midden en Zuid-Amerikaanse koffies die elkaar versterken tot een harmonie voor puur genot. Natuurlijk 100% Arabica en FairTrade gecertificeerd.

BIJ HET GEKOZEN MERK KOFFIEBONEN HOREN DE VOLGENDE POSTERS

VOOR MEER INFORMATIE

Deel in/met uw netwerk